Fórmula 1

Els Ferrari de Leclerc i Sainz són els més ràpids el primer dia del GP de las Vegas

El madrileny ha estat sancionat amb 10 posicions perquè ha saltat la tapa d’una clavaguera, ha fet malbé el monoplaça i han hagut de fer canvis

Charles Leclerc i Carlos Sainz han situat els seus Ferrari en la primera i la segona posició respectivament en la primera jornada del GP de las Vegas. L’estrena del circuit urbà en el mundial de fórmula 1 ha començat mot malament, ja que la primera sessió només ha durat deu minuts perquè la tapa d’una clavaguera ha saltat al pas del monoplaça del madrileny i ha fet malbé el xassís, el motor i la bateria. S’ha mostrat bandera vermella, s’han aturat els entrenaments i s’ha inspeccionat tota la resta de clavagueres del circuit urbà de Las Vegas. La segona sessió s’ha ajornat més de dues hores i s’ha iniciat a les dues de la matinada als Estats Units. Els organitzadors han fet marxar als espectadors que havien pagat l’entrada per motius de logística.

Charles Leclerc ha estat el més ràpid amb 1:35.265, mentre que Carlos Sainz s’ha quedat a cinc dècimes. El tercer ha estat Fernando Alonso (Aston Martin), també a cinc dècimes. El campió mundial Max Verstappen ha acabat amb el sisè temps a nou dècimes.

Carlos Sainz ha estat sancionat amb 10 posicions a la graella de sortida de la cursa de diumenge perquè ha hagut de canviar el motor i la bateria del seu Ferrari. Aquests canvis han estat obligats i causats per factors externs per culpa de la tapa de la clavaguera que ha saltat al seu pas. Els comissaris han reconegut aquestes causes externes, però han dit que s’havia d’aplicar el reglament, no tenien potestat per canviar-ho i que hi havien antecedents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)