MotoGP

Viñales fa el tercer temps en l’entrenament del GP de Qatar

Martín i Bagnaia han fet temps semblants i estan separat només per set mil·lèsimes

Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat l’entrenament de MotoGP del GP de Qatar amb el tercer millor registre d’1:52.936. El rosinc havia fet un gran temps que era un nou rècord del circuit de Losail (1:52.652) en les últimes votes, però l’hi han anul·lat per una bandera groga. El millor temps ha estat doncs per Raúl Fernández (Aprilia) amb 1:52.843, superant per 93 mil·lèsimes a Maverick Viñales. En la cinquena posició ha finalitzat el seu company d’equip Aleix Espargaró a dues dècimes del millor temps.

Els dos pilots que lluiten pel títol mundial han acabat molts junts i només separats per set mil·lèsimes. Jorge Martín (Ducati), que ha tingut problemes per posar a punt la moto, ha estat setè, mentre que Francesco Bagnaia (Ducati) ha acabat vuitè, a 0.352 i 0.359 respectivament del millor registre del dia. Marc Márquez (Honda) ha estat desè i l’últim que ha passat directament a la Q2 de demà, mentre que Àlex Márquez (Ducati) ha finalitzat dotzè i Pol Espargaró (KTM), catorzè.

Fermín Aldeguer (Boscoscuro) ha sigut el més ràpid en Moto2 i ha batut el rècord absolut de la pista amb un registre d’1:58.059. El murcià ha tret un dècima a Aron Canet (Kalex). Albert Arenas (Kalex) ha acabat divuitè a més d’un segon i mig i Jeremy Alcoba (Kalex) ha sigut el 22è a gairebé dos segons.

En Moto3 el líder del mundial i que en aquest gran premi pot guanyar el títol, Jaume Masià (Honda), ha fet el millor temps amb 2:06.794 i ha superat per cinc dècimes Romano Fenati (Honda). Xavier Artigas (CFMoto) ha fet una gran sessió i ha fet el sisè temps a vuit dècimes del millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)