MotoGP

Àlex Márquez sortirà tercer en el GP de Qatar

La posició preferent ha estat per Luca Marini, la segona de l’any

Àlex Márquez (Ducati) sortirà des de la tercera posició tant en la cursa a l’esprint d’aquesta tarda com en la llarga de demà del GP de Qatar. El cerverí s’ha quedat a una dècima de Luca Marini (Ducati) que ha fet la posició preferent, la segona de la temporada, en el circuit de Losail. Les sis primeres places han estat per les Ducati, amb els dos aspirants al títol en la quarta i la cinquena plaça. Francesco Bagnaia s’ha quedat a més de dues dècimes i mitja del millor registre, i ha superat per 22 mil·lèsimes Jorge Martín.

La primera moto que no és una Ducati ha estat l’Honda de Marc Márquez en la setena plaça, i s’ha quedat a tres dècimes del temps de la pole. Just al seu darrera, a quatre dècimes, s’ha quedat Maverick Viñales (Aprilia), mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró ha acabat desè a set dècimes. El granollerí ha estat sancionat amb sis places en la graella de diumenge per un incident amb Morbidelli. Pol Espargaró (KTM) s’ha quedat en la Q1, en la dinovena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)