Dakar

Victòria de Moraes i el copilot igualadí Monleon, per només 9 segons

Al Rajhi, tercer, supera Sainz i Cruz en la general i és el nou líder en cotxes

El brasiler Lucas Moraes i el copilot igualadí Armand Monleon (Toyota) han aconseguit una gran victòria en la tercera etapa del Dakar de 438 km cronometrats entre Al Duwadimi i Al Salamiya. Després d’anar gairebé tota la prova entre els tres primers i ocupar el primer lloc alguns quilòmetres, han incrementat el ritme en els darrers 30 i han aconseguit el triomf amb un temps de 4h14:51. Han superat per només 9 segons el suec Mattias Ekström (Audi) en la línia de meta.

La tercera posició l’ha ocupat el saudita Yazeed Al Rajhi (Toyota) a 1:09, i això l’hi ha permès situar-se en la primera posició de la general superant Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi). El madrileny i el català han arribat en la cinquena posició a 3:29 i han baixat al segon lloc amb una desavantatge de 29 segons respecte el saudita.

Al final d’aquesta jornada els pilots només tindran dues hores per fer les reparacions bàsiques als seus vehicles amb el suport del seu equip d’assistència lleugera. Després els pilots aniran al campament reservat per a ells i els vehicles s’aparcaran en un parc tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)