Seleccions

Portugal goleja Catalunya

Hoquei sobre patins. La qualitat de la subcampiona del món s’imposa clarament en la primera jornada de la II GoldenCat

Catalunya 3 Portugal 9

CATALUNYA:Roca, Miras, Costa. Salvadó i Panadero -equip inicial-; Galbas, Xaus, Teixidó i Llorca.PORTUGAL:Edo, Costa, Rodrigues, Santos i Hélder Nunes -equip inicial-; Alves, Magalhães, Souto i Pinto.GOLS:0-1 (10’) Alves. 0-2 (17’) Alves. 0-3 (22’) Rodrigues. 0-4 (30’) Pinto. 0-5 (32’) Souto. 1-5 (34’) Xavi Costa. 1-6 (36’) Rodrigues. 1-7 (36’) Rafa Costa. 2-7 (38’) Llorca. 2-8 (44’) Alves. 2-9 (46’) Souto, de falta directa. 3-9 (46’) Teixidó, de falta directa.ÀRBITRES:L. Le Menn i C. Ferraro. Blava a Teixidó i a Costa.FALTES:11 de Catalunya i 10 de Portugal.

Catalunya va debutar amb una derrota clara contra la potent Portugal per 3-9 en la II GoldenCat en un partit en què la qualitat i la major conjunció del conjunt de Renato Garrido, que prepara l’europeu de Sant Sadurní d’Anoia, va marcar les diferències. La selecció va notar la falta d’acoblament i també va ser inferior físicament –els seus jugadors ja han donat per acabada la temporada–, fet que va pagar car en els contraatacs de la vigent subcampiona del món, un equip que sempre aspira a tot amb figures de primer nivell que van deixar la seva empremta. Els gols del conjunt català els han fet Xavi Costa, Sergi Llorca i Gerard Teixidó, de falta directa. Catalunya es jugarà avui la segona plaça i la possibilitat d’accedir a la final contra Itàlia i França. En el primer partit de la jornada, Itàlia va derrotar França, la vigent subcampiona europea, que no va alinear Roberto di Benedetto, una de les seves grans figures, per 1-2. El conjunt transalpí es va avançar amb un gol de la seva estrella Giulio Cocco en el primer temps de falta directa. Andrea Malagoli va marcar el 0-2 en el segon temps i Anthony da Costa va reduir diferències per part dels francesos (1-2).

França - Itàlia 1 - 2
Catalunya - Portugal 3 - 9
Avui
Catalunya - Itàlia 13 h (E3)
Itàlia - Portugal 18 h (E3) Catalunya - França 20.15 h (E3)
Demà
3r-4t llocs 10.45 h (E3) Final 13 h (E3)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)