Seleccions

Catalunya perd contra Itàlia i queda fora de la final de la GoldenCat (0-3)

La selecció catalana ha perdut contra Itàlia per 0-3 en la segona jornada de la II GoldenCat que es juga a Sant Hipòlit de Voltregà i que reuneix a tres de les grans candidates al títol de l’europeu que es jugarà del 17 al 22 de juliol a Sant Sadurní d’Anoia i ha quedat fora de la final. Catalunya ha mostrat una major solidesa que en el partit que va perdre divendres contra Portugal (3-9) i ha generat perill però no n’ha fet prou davant la consistència i qualitat al davant dels italians. Portugal, que al matí ha derrotat França per 4-2 i Itàlia, que divendres es va desfer de França per 1-2, jugaran demà diumenge la final (13 h). Avui a la tarda han fet un aperitiu de la fila en la fase de grups amb triomf transalpí per 4-2 en un partit intranscendent.

Catalunya i França, que aquest vespre (20.15 h) curiosament s’han enfrontat amb triomf català per 4-3 amb un gol de Gerard Teixidó a 50 segons del final en el rebuig d’una directa que ha sentenciat, jugaran demà diumenge pel tercer i quart llocs (10.45 h per Esport 3). Portugal i Itàlia també jugaran avui dissabte a les tarda (18 h) el tercer partit de la prèvia.

Roca, molt encertat, ha desviat el cacau de Cocco en una falta directa provocada per una blava a Gerard Teixidó (15’). Galbas ha estat el jugador més incisiu de la selecció en el primer temps, que s’ha acabat amb empat sense gols. Malagoli, rapidíssim, ha fet el 0-1 entrant per darrera de la porteria amb molta rapidesa (0-1 en el 33’). Coco ha tornat a disposar d’una directa –10a de Catalunya– però ha enviat la bol a afora (40’). Teixidó ha tingut la gran oportunitat de fer el gol de l’empat, però el seu tir en la falta directa –10a d’Itàlia–s’ha estavellat al pal. Cinquini, a 3:36 del final, ha condemnat l’equip de Jordi Camps i josep Maria Barberà (0-2). Faccin, a 25 segons del final, ha clavat tel 0-3 definitiu.

En el primer partit de la jornada, Portugal s’ha assegurat la seva plaça en la final de demà derrotant França per 4-2 amb gols de João Rodrigues (2), Hélder Nunes i Rafa Costa. Els dos gols del conjunt francès els ha fet Bruno di Benedetto.-

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)