Franja TV3

Dijous, 22 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, per parlar de la sentència al major Trapero i també de les cues per gestionar l'atur i els permisos de residència. Més tard, es repassa el procés judicial al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i els detalls de la sentència absolutòria amb la periodista Fàtima Llambrich, que ha seguit tot el judici. Posteriorment, el divulgador científic Dani Arbós posa els espectadors al dia de les mesures preses per frenar els contagis i de l'estat de la investigació per a les vacunes. L'espai també connecta amb Pamplona, per saber com viuen el confinament perimetral de Navarra. Finalment, el programa visita l'Espluga de Francolí per recordar les trombes d'aigua que van afectar diverses poblacions de la Conca de Barberà i les Garrigues per veure com estan ara, un any després.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Corona de porc amb patates i olives
No s'ha de saber gaire de cuina per fer un bon plat. Amb aquesta recepta es demostra: és fàcil, boníssima i ideal per quan es tinguin convidats a casa.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta recomana a la Xesca que s'allunyi d'en Quim i la Cati perquè són problemàtics. Més tard, la Xesca confessa al Jordi que està embarassada i ell li recomana que tingui la criatura sola, però la Xesca no ho veu clar. La Marta, per la seva banda, acaba amb els repartiments a domicili i despatxa el Marc i el Raül. El Raül, que s'ho pren fatal, demana feina a la Sílvia, però ella se'l treu de sobre i ell està cada vegada més enfadat amb el món. A més, la Gemma està superada per la situació amb l'Eudald i comet una errada amb un client que abans era del Miquel.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
L'espai mostra la primera reacció de Josep Lluís Trapero després de conèixer la sentència de la seva absolució. Al sofà del programa, Salvador Illa i Pablo Casado debaten si s'ha d'imposar el toc de queda a tota Espanya. Mentrestant, Pere Aragonès i Meritxell Budó presenten un nou concurs que et pot arruinar amb les mesures per controlar la COVID-19. Paral·lelament, s'activa el compte enrere electoral a Catalunya i els candidats comencen a presentar les seves propostes. En una cata de partits, es coneix quins productes ofereixen Marta Pascal, Ramon Tremosa, Mari Àngels Chacón, Pere Aragonès i Carles Riera. A més, la llamborda en homenatge a Lluís Companys que la Generalitat ha instal·lat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, ha provocat un atac de banyes a Francesc Macià.
Altres
Durada: 40'
22.45
Persona infiltrada
Mari Pau Huguet-Família Forcadell Bordoy
Mari Pau Huguet és la persona convidada en aquest episodi. La presentadora juga amb una família amb molta classe de Sitges. Mari Pau ha de fer el possible per no deixar-se enganyar pels embolics verbals d'una família amb dots poètiques.
Altres
Durada: 65'
23.50
Persona infiltrada
Pep Plaza-Família Monguilod Casas
Pep Plaza és el convidat d'aquesta setmana a Persona infiltrada. El popular còmic i imitador es convertirà en Pep Mason Plaza per mirar de resoldre el misteri d'una família del Maresme. S'enfrontarà amb un pare, una mare, dues filles, una cosina i una gran mentida. Haurà de fer gala de tots els seus dots d'imitador per mirar de trobar quin membre de la família està fingint ser qui no és. Per això, podrà escorcollar la casa, interrogar-los i sotmetre'ls a algunes proves compromeses. Al final de la jornada, en Pep haurà d'assenyalar un dels membres de la família. Si encerta la persona infiltrada, un espectador s'endurà els 5.000 euros per sorteig. Però, si la família aconsegueix enredar-lo, seran ells i la persona infiltrada que es quedaran el premi del programa.
Altres
Durada: 55'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk.
Altres
Durada: 60'