Franja TV3

Dissabte, 30 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'
11.10
Adolescents XL
Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 65'
12.15
Clipping
Aquesta setmana, els protagonistes són el realitzador Àlam Raja, que parla de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Gossos, Els Pets i Cris Juanico; el grup Zoo, que presenta Avant, un avançament del tercer disc de la banda valenciana, que es titularà Llepolies, i la periodista Ariadna Oltra, que tria el seu videoclip preferit: Flora + Caic, que uneix dos temes del disc Kevin, del músic Ferran Palau, són tres dels protagonistes. A més, es poden veure els clips 2080, el primer senzill de Viatge en espiral, el nou disc de Lildami, i Mirada estràbica, un tema que s'ha fet viral de Xiula amb la col·laboració de la pianista Clara Peya. Finalment, hi surten produccions de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Ebri Knight i Yung Rajola, entre altres.
Altres
Durada: 40'
12.55
Batalla monumental
Batalla de Romànic: Sant Pere de Rodes-Sant Climent de Taüll
La batalla d'aquest capítol es fa entre dos colossos del romànic català: l'església de Sant Climent de Taüll, refugi dels murals més importants de la cultura catalana, i el monestir de Sant Pere de Rodes, la joia arquitectònica més sofisticada de l'Alt Empordà. Candela Figueras viatja fins a la Vall de Boí per defensar l'església de Sant Climent de Taüll mentre que Ivan Medina remunta els revolts de la Costa Brava per arribar al monestir de Sant Pere de Rodes. Disposats a fer el que sigui per defensar el seu monument, la Candela i l'Ivan aprenen oficis medievals, com pintar al fresc amb la tècnica del tremp a l'ou, i canten com els monjos benedictins del segle XII.
Altres
Durada: 50'
13.45
Zona zàping
Avui, el grup Cultrum posa música al Top 1, amb el seu tema Seguiré cantant. També ho fan els seguidors del programa, amb una versió rave de la sintonia feta pels seguidors de l'espai, amb l'ajuda d'elements domèstics i de la informàtica. A més, la imatge viral de la setmana és per a dos grups de pingüins que es troben en direccions oposades i conversen animadament. Més tard, les reaccions als terratrèmols que hi ha hagut a Granada aquests dies, un gat exercint de vigilant d'un nadó, i un grup vocal que interpreta fidelment els sons de l'ordinador. Finalment, com cada setmana, el recull de patacades rebudes pel programa a la secció Estàs bé? i el No te la fotis, amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La mort arriba suaument
Un matrimoni i els seus dos nens estan de visita a una localitat costanera allotjats en un petit iot atracat al port. La mare s'absenta uns minuts mentre els nens dormen, però quan torna el iot ha salpat i no hi ha rastre dels seus fills.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Un casament vermell de sang
L'Anna, una jove mare soltera d'origen humil, es casa amb el Guillaume, un atractiu i brillant cirurgià que podria salvar la vida del seu fill. L'endemà del casament, la policia descobreix el cadàver de la Roxane, l'exdona del Guillaume. Tot sembla indicar que ell n'és l'assassí.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Persona infiltrada
Persona infiltrada, manual de l'engany
El programa presenta el manual de l'engany per participar amb èxit en l'espai, ja sigui com a família o com a convidat. Per recuperar alguns dels moments més destacats de la temporada, l'escriptor Màrius Serra, l'experta en comunicació personal Teresa Baró, l'actor Fermí Fernández i l'investigador policial i escriptor Marc Pastor analitzen les millors persones infiltrades i els millors investigadors, apuntant què cal fer i què cal evitar per triomfar en aquest joc.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Cristina Puig entrevista Dani Gallardo, condemnat a quatre anys i mig de presó pels aldarulls postsentència del procés a Madrid. Després d'un any empresonat, el jutge l'ha deixat en llibertat a l'espera de la sentència ferma. A continuació, es conversa amb el raper Pablo Hasél, a qui l'Audiència Nacional ha donat deu dies per ingressar a la presó. Està condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries a la corona i a les institucions de l'Estat. Més tard, el cantautor Lluís Llach parla sobre les eleccions del 14 de febrer, de com l'està afectant la pandèmia i del futur del sector cultural. Posteriorment, Maria del Mar Bonet actua amb el cantaor Juan Valderrama, que acaba de guanyar el Premi Miquel Martí i Pol. També s'entrevista Antonio José García Cabrera, l'advocat de l'excomissari Villarejo. El nom del seu client apareix a gairebé tots els casos d'espionatge polític i policial de la democràcia. Aquesta setmana, Villarejo ha estat notícia perquè finalment compareixerà al Congrés, en la comissió que investigarà l'operació Kitchen.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
El cigarrito de después. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'