Franja La 1

Dissabte, 30 gener de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
Comando actualidad
Inclou Pueblos que reviven
Altres
Durada: 65'
09.55
Maestros de la costura
Raquel Sánchez Silva, Lorenzo Caprile, María Escoté i Alejandro Palomo donen la benvinguda als aprenents amb el plató convertit en un petit Moulin Rouge. En el primer repte de l'edició, els aprenents han de confeccionar una peça que defineixi el seu estil i parli d'ells mateixos perquè el jurat els vagi coneixent. Però no estan sols al plató perquè la model i padrina del programa Eugenia Silva visita el taller per conèixer els nous concursants. Més tard, a la prova exterior, els aprenents viatgen al recinte modernista de Sant Pau a Barcelona per homenatjar la moda catalana. En la primera prova per equips de la temporada han de replicar dues peces que poden triar d'entre diverses firmes amb segell català com Knowtown, Tot Hom, Yolancris, Lydia Delgado, Manuel Bolaño o Juan Avellaneda. Finalment, els concursants de l'equip perdedor de la prova exterior han de jugar-se la seva continuïtat al programa a la prova d'expulsió. En aquest últim repte han d'enfrontar-se a la confecció d'una peça amb un material molt fràgil: el paper. Durant aquesta prova, els aprenents reben també la visita de La Terremoto de Alcorcón, una dona amb un estil propi com cap altra.
Altres
Durada: 215'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Demasiado cerca del sol
L'avioneta d'un pilot que viatjava fora de servei s'estavella al mig del mar i mor de manera immediata. La vídua responsabilitza la companyia de l'accident per superar les hores de vol del seu marit i per permetre que viatgés sol. El que no sap és que el marit no viatjava en cap missió, sinó que es dirigia, com en altres ocasions, a visitar l'amant.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: No sin mi hija
Basada en un fet real, narra com, el 1984, Betty Mahmoody, una ciutadana americana feliçment casada amb un metge iranià, es disposa a passar unes vacances agradables a casa de la família del seu espòs a l'Iran. Un cop allà, és retinguda amb la seva filla i obligada a quedar-se a viure allà per sempre.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.20
Cine de barrio: Manolito Gafotas
Manolito Gafotas és un xaval que s'enfronta, com cada estiu, als problemes del nens com ell: les notes de l'escola i la perspectiva de passar les vacances sense sortir del barri, ja que el seu pare, el Manolo, camioner de professió, té feina per a tot el període estival.
Pel·lícules
Durada: 100'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Entrevista con Obama i Sombras en la luz: L'electricitat ha pujat el gener, tant que l'IPC que portava en negatiu des del començament de la pandèmia provocada per la COVID-19 ha tornat a registrar alça de preus. La borrasca Filomena i l'onada de fred van afectar la producció i el consum d'electricitat, però hi ha molt més. L'espai participa en una de les subhastes que diàriament fixen el preu de l'energia elèctrica. És un sistema complex que té defensors, però també molts detractors. Els preus que surten d'aquesta subhasta condicionen la major part del que es paga, però a més hi ha peatges i impostos que pugen, i no poc, l'import d'un rebut gairebé incomprensible.
Altres
Durada: 30'
22.00
Pel·lícula: Así nos va
Hi ha milions de raons per les quals l'agent immobiliari Oren Little no agrada a ningú, i això és precisament el que ell vol. Tanmateix, tot canvia quan el seu fill li demana que es faci càrrec de la seva néta, que ni sabia que existia.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.30
Pel·lícula: Samba
El Samba va arribar a França fa 10 anys, des del Senegal, i des de llavors ha passat per diversos llocs de treball humils. L'Alice és una alta executiva que ha hagut de deixar la feina a causa de l'estrès. Tots dos lluiten per sortir del seu particular i personal carreró sense sortida.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.20
Pel·lícula: Rasmus y Johanna
Des de petits, el Rasmus i la Johanna, fills dels propietaris de dos hotels al camp suec, es detesten. Després de diversos anys sense veure's, les seves vides tornen a creuar-se i comencen un romanç que els seus respectius pares intenten trencar.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'