Franja La 1

Dimarts, 21 agost de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
Amigas y conocidas
Programa diari d'actualitat en què participen diverses col·laboradores que aporten les seves opinions sobre les notícies més importants del dia.
Altres
Durada: 55'
13.25
Torres en la cocina
Endivias con atún. Escabeche de salmón
El programa presenta avui els diferents tipus de pebres, des del conegut pebre negre fins al més inusual pebre especiat de Sichuan. A més, el Sergio i el Javier cuinen dos plats amb verdures. Unes endívies amb tonyina i un escabetx amb salmó.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El Guevara interroga el fruiter sobre la mort del Pincho. Acorralat, el Jesús confessa que el Rodrigo i el Toño li van oferir donar un cop, però que ell s'hi va negar. La Sofía, mentrestant, coneix la Nerea i es queda impactada. Finalment, es descobreix per què el Somoza té fixació per la jove advocada.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Telmo es guanya la confiança de la Lucía. Ella i la seva cosina, la Celia, encarreguen a la Fabiana que busqui criada per al Telmo. Per la seva banda, la Trini continua tenint molta gana. La Fabiana lliga caps i fa partícip la Celia del que li passa a la seva senyora. Resulta que la Trini està embarassada. El Ramón, paral·lelament, ofereix la seva ajuda al Samuel abans que es reuneixi amb els del banc, però aquest el rebutja. Llavors el Felipe informa la Celia que al Samuel l'espera la ruïna. Mentrestant, el Liberto és traslladat a la seva habitació, però continua inconscient. Tot el barri resa per ell i, finalment, desperta. A més, el Samuel arriba a casa completament arruïnat, i allà es troba amb l'Úrsula, que ha tornat.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 70'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Diez programas míticos (II)
Segona part d'un divertit viatge al voltant de 10 programes mítics de TVE.
Altres
Durada: 35'
22.40
Sabuesos
El nou cas de l'Alberto i el Max és el més sinistre al qual s'han enfrontat fins ara. Cada nit, una figura misteriosa intenta obrir entre sanglots la làpida sobre la qual descansa un nadó que va morir només néixer. El que l'Alberto no esperava és que la mare del petit en sigui la responsable. La dona assegura que aquest cos no és el del seu fill, sinó que va ser robat després del part i que encara és viu. Mentrestant, els problemes econòmics de la família de la Marta després de la desaparició del Salva obliguen la Sonia, una estudiant model que mai no s'ha ficat en embolics, a començar a vendre drogues pel barri.
Sèries
Durada: 75'
23.55
Mamás y papás a la vista
Eli y David, Laura y Jose, Sheila y Adrián
Avui es coneix el cas de dues parelles adolescents i d'un matrimoni obsessionat pel sexe del nadó. L'Eli i el David són una infermera i un guàrdia civil que esperen amb molta expectació al seu segon nadó. Desitgen donar una germana al petit David.
Altres
Durada: 55'
00.50
Pel·lícula: Un misterio para Aurora Teagarden: Uno
Encara que és una ciutat petita, Lawrenceton també té el seu costat fosc i un grup d'amants dels crims sense resoldre. La seva membre més notable és Aurora Roe Teagarden.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 230'