Franja La 1

Dimecres, 23 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Lasaña de boletus y rodaballo relleno
Dani García rep Pablo Puyol a la seva cuina, i junts cuinen un plat perquè els convidats de Pablo Puyol no s'en vagin amb gana: una lasanya de ceps totalment vegana, d'acord amb la dieta de l'actor. Després, Dani García prepara un plat de peix exquisit.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
La Rosa cedeix davant la pressió de l'Elías. Aquest, per la seva banda, li demana a la Lorena que investigui d'on treu els diners el Germán. D'altra banda, el Jorge intueix que hi ha alguna cosa entre l'Elías i la Celia. La Carla convenç el Samuel perquè vagi al metge. Mentrestant, el romanç entre el Jesús i la Valeria pateix més d'una turbulència en el seu intent de fer coses de joves. A més, la Noa revela a la seva mare que el Nacho i la Lorena coneixien el seu parador i la Rosa els planta cara.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Gabriela, l'antiga amant del Mateo, intenta seduir-lo, però aquest joc amorós no és tan innocent com sembla. Mentrestant, la Rocío accepta col·laborar en la captura de la banda que clona targetes bancàries.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Susana està tan feliç amb l'Armando que fins i tot somia desperta amb ell i el seu caràcter agre s'endolceix. Mentrestant, el Ramón i la Carmen sospiten que a la Lolita li passa alguna cosa, perquè quan li van donar el regal per al nen la seva actitud va ser molt freda. Més tard, just després que salti la notícia que la pel·lícula Venganza de Margarita s'estrenarà a tot el món, els Domínguez es donen per vençuts. Davant d'aquesta situació, la Jose proposa defensar l'honor de la família denunciant el Carchano per difamació i injúries. La Marcia, per la seva banda, escolta els consells de la Casilda i la Fabiana de lliurar-se al Santiago i oblidar-se del Felipe, a qui enviarà una nota trencant definitivament la seva relació. I l'Andrade, mentrestant, prepara una sorpresa per a la seva dona.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef Celebrity
Els aspirants elaboren un plat lliure amb 10 ingredients seleccionats per un dels seus companys. Pepe Rodríguez participa també en aquest repte, del qual sortirà un expulsat, i José Corbacho, finalista de la segona edició de Masterchef Celebrity, visita les cuines. A la finca El Campillo de San Lorenzo del Escorial, a Madrid, té lloc la repesca, en la qual un dels exaspirants torna a la competició. A més, els famosos serveixen, dividits en dos equips, un pícnic compost per tapes i postres amb sabors asiàtics i llatinoamericans. Finalment, els concursants juguen al pòquer Masterchef. Es tracta d'elaborar un plat d'alta cuina amb 10 ingredients dels quals poden canviar, a cegues, fins a cinc productes. El xef Martín Berasategui és el convidat d'honor en l'última prova d'expulsió de la nit.
Altres
Durada: 205'
01.30
Comerse el mundo
Sicilia
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant la seva diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 50'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'