Franja 8tv

Dimecres, 23 octubre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Flama de Farners: Camí de Sant Ponç. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Amadeu Casas Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.02
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 168'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 190'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 112'
15.19
L'amo del poble
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 33'
15.52
Ventdelplà
El David s'acomiada del Martí, ja que marxa a Vancouver. Ell i la Teresa volen quedar-se sols per fer l'amor. Mentrestant, el Genís ha passat la nit amb la Nuri i a l'Alba, que ho descobreix, no li sembla malament.
Sèries
Durada: 67'
16.59
Pel·lícula: Rifle solitario
Els tres germans Moran tenen terroritzada la població de Marlpine, una petita ciutat de Texas. El Cruze mira de formar un grup d'homes per atrapar-los, però la resposta dels habitants del lloc resulta negativa i ningú s'atreveix a desafiar-los.
Pel·lícules
Durada: 86'
18.25
Pel·lícula: La mujer del látigo
Amb l'únic propòsit d'escapar de la soga mortal de la forca, un vaquer accedeix a contraure matrimoni amb una dona bella, però perillosa.
Pel·lícules
Durada: 94'
19.59
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 31'
20.30
Lo Cartanyà
Xangai
La Tilda enganya el Cartanyà perquè faci de cangur de la seva neboda petita mentre ella aprofita per assistir a un sopar romàntic amb el Bardagí. Paral·lelament, la gent del Cafè de l'Amargura prepara la clàssica sortida dels divendres a la nit a la discoteca Xangai.
Sèries
Durada: 38'
21.08
Plats bruts
Tinc pipí
El David es queda tancat al vàter. La Carbonell prova d'obrir-lo, però és impossible, ja que l'antic llogater s'hi va fer fer un refugi nuclear. D'altra banda, el senyor Maurici, propietari del bar Maurici, mor, i el Pol es troba en la disjuntiva de seguir la carrera d'actor o acceptar la propietat del bar, que el senyor Maurici li ha deixat en herència.
Sèries
Durada: 23'
21.31
Plats bruts
Tinc hortet
El David pren consciència de la degradació del medi ambient i decideix fer-se ecologista. Comença amb el reciclatge i acaba cultivant ell mateix els seus aliments i generant les fonts d'energia. L'Emma el secunda, però el López no pot suportar aquest retrocés a l'edat de pedra i demana ajuda a la Carbonell per tornar a la societat de consum.
Sèries
Durada: 34'
22.05
Pel·lícula: Página en blanco
Els aristòcrates Victor i Hillary estan arruïnats, de manera que accedeixen a fer excursions turístiques dins la seva gran mansió. Charles Delacro, un milionari americà, magnat del petroli, la visita i allí s'encapritxa de la Hillary.
Pel·lícules
Durada: 118'
00.03
Pel·lícula: Noise
La Joyce, una jove divorciada, es trasllada a un apartament de Manhattan per intentar començar una nova vida. No obstant això, els seus problemes augmenten quan decideix enfrontar-se amb el seu veí de dalt.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.38
Televenda
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 262'