Franja La 1

Dissabte, 9 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Arranca en verde
Amurrio
Un viatge per Espanya amb un concurs mòbil en què es posen a prova els coneixements sobre seguretat viària dels concursants.
Altres
Durada: 30'
09.30
+Cotas
Espai que comparteix curiositats i consells per a la cura dels animals domèstics.
Altres
Durada: 60'
10.30
MasterChef Celebrity
Els concursants cuinen plats populars dels anys 70. A més, Aleix Puig, guanyador de la setena edició de MasterChef, participa en aquest repte. Més tard, les creacions són tastades a cegues per alguns dels amics dels aspirants com ara per Raquel Sánchez Silva, Blas Cantó o Alfred García, entre d'altres. En els quioscos de l'Florida Retiro de Madrid, els famosos cuinen i venen tapes dissenyades per Josetxo i Esther, guanyadors de les últimes edicions de MasterChef Junior. Finalment, els aspirants han de reproduir el Préssec Melba, unes postres clàssic de la cuina mundial que destaca per la seva complexitat i les seves múltiples elaboracions. Carmen Lomana, concursant de la tercera edició de MasterChef Celebrity, segueix de prop aquesta prova d'eliminació.
Altres
Durada: 180'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La novia de mi hermano
L'Emma fuig a Cornualla després que el seu xicot l'abandoni en quedar-se embarassada. Allà es retroba amb el Marc, un amic de la infància, jugador de futbol amb un futur brillant sempre que el seu pare, un home molt conservador, no descobreixi que és gai. Aquest demana ajuda a l'Emma per encobrir la seva veritat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Diagnóstico delicioso
La carrera del xef Dave Oberlin cau en picat després d'un altercat amb un famós crític culinari. Vetat en tots els restaurants d'elit, el Dave només troba feina com a professor en una escola de cuina, fins que un hospital local li demana que col·labori en un programa de vida saludable.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Cine de barrio: El alma se serena
Una noia de províncies anomenada Consuelo no es refia gens del que pugui estar fent el seu xicot Manolo a Madrid. Quan el troba comprova que és un faldiller, sempre envoltat de dones. Amb esforç, aconsegueix que el Manolo desitgi tornar al poble amb ella i viure decentment, i perquè aguanti al seu costat, li organitza gresques cada dia.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Ahogados en plástico, Bienvenidos a la robótica i Un teatro para el Soho de Málaga: Divendres que ve obre les portes a Màlaga un nou espai cultural, el teatre del Soho. Es troba en una zona reurbanitzada de la ciutat que anomenen "el barri de les arts". L'impulsor n'és Antonio Banderas, que ha posat en el projecte el seu propi capital, juntament amb el d'alguns patrocinadors.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Larry Crowne, nunca es tarde
Larry Crowne és un home de mitjana edat que, després de ser acomiadat de la feina, vol donar un nou rumb a la seva vida. Tot i que té grans deutes, decideix tornar a estudiar i es matricula a la universitat. Allà coneix Mercedes Tainot, una professora atractiva, de qui s'enamora.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Vaya Crack
Cada setmana, sis concursants han d'afrontar diferents proves fins a arribar a una última fase on dos finalistes competeixen pel triomf en el Duel Final. L'objectiu és trobar la persona que reuneixi l'habilitat, la rapidesa i la intel·ligència necessàries per superar tot tipus de reptes relacionats amb diferents capacitats físiques i intel·lectuals.
Altres
Durada: 105'
01.20
Pel·lícula: Asuntos del corazón
La Diane treballa com a productora d'un programa de televisió conegut. Buscant la localització per al següent programa, arriba accidentalment a una posada encantadora que dirigeix l'amable Helen. Coincidint amb l'arribada de l'Andy, el fill de la propietària de l'establiment, els sentiments afloren.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'