Programació TV3

Dijous, 27 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'analitza la taula de diàleg entre els governs de Pedro Sánchez i Quim Torra. A més, Lídia Heredia entrevista el ministre de Sanitat, Salvador Illa, que ha assistit a la reunió. Addicionalment, Illa respon a les qüestions sobre les mesures preses per contenir el coronavirus i l'estat dels malalts. Per altra banda, la tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Perpinyà, Annabelle Brunet, explica com viu la ciutat la convocatòria d'aquest dissabte liderada per l'expresident Carles Puigdemont. Després, el director de la Revista 5W, Agus Morales, parla dels 5 anys de la publicació i del número especial que han tret per aquest motiu dedicat als conflictes que genera l'odi a tot el món. El programa també parla dels anys de traspàs i de per què existeixen amb Josep Maria Cors, professor de Matemàtiques de la UPC. L'acompanyen convidats que celebren l'aniversari cada quatre anys, el 29 de febrer, i se'ls pregunta com ho porten.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Peus de porc amb tòfona
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Pili passarà uns dies amb l'Andreu; ha de decidir si accepta una contraoferta de feina a Madrid o hi renuncia i torna a Barcelona. Mentrestant, el Quim no es treu del cap que l'Andreu té el VIH i parla amb l'Eva per esbrinar si ella n'està al cas. A més, la Marta demana al Marc que faci fora un dels repartidors del Burger perquè els números no surten i estan perdent diners. El Marc ha de triar. Paral·lelament, la Sílvia explica a l'Ivan que el Juanjo no és gai i que va flipar amb el petó que li va fer però que l'home no l'atrau, de manera que l'Ivan li aconsella que sigui sincera amb ell.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Arriba en exclusiva un capítol nou de Bricoheroes, on Jair Domínguez i el Peyu mostren com es construeix una taula de diàleg suficientment forta per aguantar ganivetades. A més, després d'haver-se fet la taula de diàleg, Miquel Iceta surt feliç al carrer per cantar Don't Stop the Feeling, proclamant als quatre vents que ja s'han solucionat tots els problemes dels catalans. I la dreta espanyola també dona la seva pròpia versió sobre aquesta taula entre el govern espanyol i la Generalitat i ho fa de la millor manera que sap fer, amb un NO-DO. Mentrestant, Santiago Abascal i Ortega Smith estan disposats a demostrar que Espanya és una, i no cinquanta-una. I després de la prohibició de fer servir la imatge dels famosos per a anuncis d'apostes, Carlos Sobera ha d'adaptar-se a fer anuncis d'altres tipus de productes, com ara sopes de sobre.
Altres
Durada: 40'
22.35
Quatre gats
Juan Manuel Santos
L'any 2016 el president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, i la guerrilla de les FARC van arribar a un acord de pau. Després de dècades de lluita armada, la principal organització armada i el govern que l'havia combatut van signar una pau que no acaba d'arribar. El programa s'endinsa en un procés llarg i complex amb els seus principals protagonistes i compta amb el testimoni de Juan Manuel Santos, expresident de Colòmbia i Premi Nobel de la Pau, polítics i exguerrillers de les FARC, un representant polític del govern actual, víctimes del conflicte i la població colombiana que pateix encara la violència a la ciutat i al camp.
Altres
Durada: 65'
23.40
Quan arribin els marcians
La banalització del mal i Borja Penalba & David Caño
Aquest 2020 es recorda el 75è aniversari de l'alliberament de bona part dels camps de concentració i extermini que el règim nazi va implantar a Europa. I aquest tràgic aniversari torna a recordar la barbàrie de què ha estat capaç l'ésser humà en ple segle XX, en el cor de la civilització. De la necessitat de preservar la memòria i de no trivialitzar-la en parlen amb Yishai Sarid, autor d'El monstre del mal, amb l'escriptor Toni Sala, amb el professor de la Facultat de Dret de la UB Iñaki Rivera i amb la crítica de cinema i televisió Eulàlia Iglesias. També se celebra el 25è aniversari de la mort d'Ovidi Montllor, i els marcians abdueixen dos humans que coneixen molt bé la seva obra: el músic Borja Penalba i el poeta David Caño. Per acabar el programa, es fan un seguit de propostes culturals com l'Exposició Guerrero Medina El meu compromís, a l'Espai Volart de Barcelona o el Black Music Festival, a diverses poblacions.
Altres
Durada: 45'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
02.50
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Hat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'