Programació TV3

Divendres, 28 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista el vicepresident del govern, Pere Aragonès, i també parla amb Toni Comín, que ja és a Perpinyà per a l'acte de dissabte encapçalat per Carles Puigdemont. A continuació, Joan Guix, secretari de Salut Pública, informa de l'última hora de l'evolució dels afectats pel coronavirus i avalua els protocols que estan aplicant algunes empreses. Després, Inmaculada Sáez, alcaldessa d'un petit poble de La Rioja que forma part de la Coordinadora de l'Espanya Buidada, explica quines mesures contra la despoblació reivindiquen i per què es queixen que els ministres del govern Sánchez que demà es reuneixen a Logronyo no es trobin amb la plataforma. També es conversa amb Sheila Blanco, una cantant i experiodista que ha decidit explicar al gran públic qui eren realment les grans figures de la música clàssica a través d'uns minivídeos que s'han fet virals a les xarxes. I, per acabar, Íngrid Guardiola i Lolita Bosch parlen de violència masclista i dels deures pendents que acumula el feminisme a les portes del 8M.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pessic de carbassa i xocolata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Íngrid s'assabenta de les acusacions contra la Clara i s'emprenya amb el Litus per haver-li amagat. Ell se sent desorientat i necessita saber detalls de què va passar, així que planteja els seus dubtes a la Clara, que s'ho agafa fatal. Per altra banda, l'Eudald ve a passar uns dies a Barcelona i la Gemma nota que els seus comentaris sobre les trucades i missatges a la feina li van molestar; l'Eudald desconfia de la Gemma, però ho amaga. A més, la Cati vol parlar amb la Xesca per explicar-li la mentida que han dit al Marc, però, abans que ho pugui fer, és la Xesca la que parla amb el noi. Mentrestant, la Paz té un viatge a Sevilla per feina, però pateix per deixar sola la Joana; la dona encara té por.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
Al programa d'avui es veu com els ha anat al Barça i al Madrid el retorn a la Champions, i com afronten el clàssic d'aquest cap de setmana, amb Sergio Ramos com a protagonista amb la seva croada particular contra els àrbitres. També son protagonistes avui un empleat d'un club d'hoquei gel que es converteix en porter professional de cop i volta i un freestyler que actua amb els ulls tapats. A més, la imatge dolorosa és la d'una jugadora de futbol que es disloca el genoll, i ella mateixa se'l recol·loca a cops de puny. I, per acabar, es pot sentir el nivell d'anglès de l'entrenador de l'Espanyol, Abelardo. Tot amanit amb les millors imatges enviades pels espectadors al No te la fotis.
Altres
Durada: 45'
22.40
La gran pel·lícula: Els arxius del pentàgon
El juny de 1971, el New York Times, el Washington Post i els principals diaris d'Estats Units van donar un valent pas a favor de la llibertat d'expressió, informant sobre determinats documents del Pentàgon i un encobriment massiu de secrets per part del Govern que va durar quatre dècades i quatre presidències nord-americanes. En aquell moment, Katherine Graham, del Post, seguia buscant el seu lloc com la primera dona editora del diari, i Ben Bradlee, el seu volàtil director, intentava rellançar un diari en decadència.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Gran reserva
Cultura. Resum musical
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 30'
02.45
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 65'
04.50
Jazz a l'estudi
Juliane Heinemann. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'