Programació TV3

Dilluns, 6 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Al programa d'avui es parla sobre com es viu després de superar els efectes més greus de la COVID-19 amb Carles González, el pacient que ha estat més temps ingressat per COVID-19 a l'UCI del Clínic, i Sílvia Soler, impulsora de l'associació d'afectats i afectades persistents. Lídia Heredia també entrevista Divina Farreny, gerent de la regió sanitària de Lleida, perquè expliqui l'evolució dels brots i les mesures per evitar que s'estenguin. Després, el periodista científic Dani Arbós contextualitza les últimes informacions sobre tractaments i investigació del coronavirus. I, per acabar, el president de Metges Sense Fronteres, David Nogueras, i el director de la revista 5W, Agus Morales, alerten de com ha afectat la crisi de la COVID-19 a l'ajuda humanitària arreu del món i de quin impacte tindrà.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Cuines
Braç de gitano de gerds/Corball amb suc de rostit
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 230'
20.20
Bricoheroes
Com penjar un quadre i com construir un gimnàs infantil
Amb un humor sense complexos, s' ensenya de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Drama
Èric
Emissió dels capítols Señor X i Èric.
Sèries
Durada: 55'
23.00
Pel·lícula: Les lleis de la termodinàmica
El Manel, un físic prometedor i una mica neuròtic, es proposa demostrar com la seva relació amb l'Elena, una cotitzada model i actriu en potència, no ha estat un desastre absolut per culpa seva, sinó perquè estava determinada des d'un principi per les lleis de la física, aquelles que van descobrir genis com Newton, Einstein o els pares de la mecànica quàntica. I especialment per les tres lleis de la termodinàmica.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 225'