Programació TV3

Dimecres, 16 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Per primera vegada, una parella gai ha pogut donar sang al Regne Unit. Se'n parla amb Òscar Cavero i Xavier Arias-Petit, que viuen a Londres i aquest dilluns han pogut donar sang sense haver de respondre preguntes específiques per a persones homosexuals. Després del suïcidi d'un home a Sants que havia de ser desnonat, se li pregunta al jutge Roberto García Cisneros les conclusions del grup de treball que es va crear per estudiar les aplicacions del decret contra els desnonaments. Més tard, es pot saber què és la campanya pel dret a l'acompanyament afectiu que promou Maurici Blancafort, president de Som Base. A més, els còdols de la platja de Cadaqués inspiren aquesta setmana la pregunta que planteja Natza Farré. Finalment, Neus Tomàs i Jordi Barbeta comenten i contextualitzen l'actualitat del dia i Mayka Navarro explica el més destacat de les notícies de successos.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Ramen de calamar
El ramen és una sopa amb fideus i verdures molt típica de l'Orient llunyà. Se'n fa una versió simplificada però amb molt umami i, a més, es fa un trompe-l'oeil amb uns fideus de calamar.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel està convençut que invertir en l'empresa del Manel seria molt bona inversió, fins i tot demanant un préstec, però quan parla amb la Noe, ella no en vol sentir parlar més ni vol assumir cap risc. La Gemma, per part seva, ja ha pres la decisió d'invertir-hi. Paral·lelament, la Marta ha de sortir i deixa la Patri a càrrec del Burger una estona. Mentrestant, el Quique i la Cèlia veuen a les xarxes que el Bruno i la Cristina estan de celebració i decideixen que han de fer-hi alguna cosa. Finalment, el Juli vol anar a un concert però l'Anna té un compromís aquesta nit i li diu que no podran anar-hi, però el Juli no hi vol renunciar.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Tabús
Diferents maneres d'estimar
David Verdaguer conviu amb set persones que es relacionen de manera diferent i entenen l'amor fora dels límits de la monogàmia. Coneixem en Víctor, en Fernando i en Leonardo, una parella de tres que acaba de complir el seu desè aniversari i que critica que la nostra societat està pensada per a dues persones; la Cristina i en Joan, que mantenen una relació oberta i es consideren poliamorosos, ja que estan oberts a altres experiències afectives i sexuals, sigui junts o separats; i la Sandra i en Jaume, que practiquen l'anarquia relacional i tenen diversos vincles sense necessitat d'establir una relació de jerarquia entre ells. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que es relacionen al marge de la monogàmia i descobrirem noves maneres d'estimar. Amb audiodescripció per la TDT.
Altres
Durada: 80'
23.30
Tabús
LGTBI
David Verdaguer conviu amb la Silvia, en Franciscu, la Iolanda, en Gorka i la Rosa, 5 persones del col·lectiu LGTBI. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i lluitaran per desfer-se de totes les etiquetes que els acompanyen. Amb audiodescripció per la TDT.
Altres
Durada: 75'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 100'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'