Programació TV3

Dimarts, 22 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El catedràtic de Dret Processal Jordi Nieva acompanya Isabel Garcia Pagan i Arturo Puente a la taula del programa, en les hores prèvies al Consell de Ministres que aprovarà la concessió dels indults als líders empresonats. Paral·lelament, s'entrevista, a Estrasburg, Boriss Cilevics, autor de l'informe europeu que qüestiona les condemnes per sedició. Més tard, el programa es desplaça fins a Girona per descobrir el més destacat del Festival Elefant d'Or, que se celebra aquesta setmana.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Salpicó de vedella
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel i la Gemma visiten el terreny que comprarà el Manel. La Gemma aconsella al Miguel que parli amb la Noe per explicar-li que els seus sogres l'han avalat amb la casa de Cañada. Més tard, la Cristina s'assabenta que el Quique i la Cèlia estan junts i això genera una petita crisi amb el Bruno. A més, el Juli fa entendre a l'Anna com se sent respecte a la seva malaltia mental. Finalment, l'Anna es disculpa amb ell pel seu comportament el dia del concert.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
22.20
Messi, el desè art
Documental que qüestiona si el futbol de Lionel Messi es pot considerar art. Amb la participació d'excompanys com Xavi Hernàndez, Ronaldinho, Andrés Iniesta i Luis Suárez; entrenadors com Josep Guardiola i Luis Enrique, i rivals com Fabio Capello i Rio Ferdinand, aquest treball fa un repàs dels moments culminants, els gols, els títols i les jugades de tota la carrera de Messi en el Barça com a professional. A més, l'espai inclou peces artístiques creades expressament per al programa. Entre moltes altres interpretacions, la ballarina Sol Picó, Premi Nacional de Dansa, executa una coreografia entre cactus per emular el gol de Messi contra el Getafe CF que tant s'assembla al que va fer Maradona en el Mundial 86.
Documentals
Durada: 80'
23.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 85'
01.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'