Programació TV3

Dijous, 2 desembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer. A continuació, es pregunta al productor i fundador de Mediapro, Jaume Roures, pels efectes de la llei audiovisual a la producció a Catalunya i en català. Així mateix, el divulgador científic Dani Arbós explica les darreres novetats sobre la variant Òmicron i fa un repàs d'altres notícies de ciència destacades. A més, es conversa amb les actrius Marta Marco, Nora Navas i Cristina Genebat de l'obra que presenten a la Sala Villarroel i que parla del que passa quan les persones es deixen endur pels impulsos.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Hamburguesa de cigrons amb xiitakes
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Miquel demana disculpes a la Mari Carmen per tot l'embolic de la casa de Cañada. La Mari Carmen, per part seva, li explica que la Noe i el David tornen a estar junts. Més tard, els dos homes tenen una trobada tensa. Mentrestant, la Cati rep una multa d'Hisenda i no té diners per pagar-la. No obstant això, el Quim s'ofereix a blanquejar els diners en negre per ajudar-la, però, com sempre, ho espatlla tot. Finalment, el Manel busca el suport de l'Andreu respecte a la crisi amb la seva mare, però l'Andreu es comporta durament amb ell.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Polònia
Pedro Sánchez continua marcant gols a Gabriel Rufián. L'últim, amb l'incompliment del 6% del català a les plataformes. N'ha marcat tants que, fins i tot, li han donat la Pilota d'Or. A continuació, el coronavirus, com si fos Steve Jobs, presenta la seva última novetat: la variant Òmicron: un nou concepte de coronavirus amb més cobertura mundial. Mentrestant, aquest divendres, Catalunya reimplanta el passaport COVID per entrar a bars i restaurants. Es descobreix com ho porta el cambrer preferit del programa: el cambrer del croissant, que amb tantes restriccions ja no té temps per repartir croissants i fer metàfores amb els polítics. A més, l'espai segueix l'estela del documental The Beatles: Get Back, i descobreix en primícia que el govern de Catalunya també va enregistrar el procés de creació dels pressupostos de la Generalitat: 60 hores de material inèdit que ara surten a la llum.
Altres
Durada: 40'
22.50
Persona infiltrada
Miki Nuñez-Família Laguna Novas
En aquest capítol es visita Castelldefels per jugar amb una família amb molt de sabor brasiler. A més a més, el convidat, en aquesta ocasió, és el cantant Miki Núñez. Com és d'esperar, el programa compta amb molta música i samba, amb una bona ració de futbol i amb algunes caipirinyes.
Altres
Durada: 65'
23.55
Labanda sonora
Sopa de Cabra, Gemma Humet, Pavvla, Núria Graham i Àlex Ubago
Gerard Quintana i Josep Thió canten grans èxits del grup gironí Sopa de Cabra, que celebra 30 anys de la publicació del doble elapé Ben endins. A més, tots dos expliquen algunes anècdotes, com ara que la cançó L'Empordà era, en realitat, del grup Copacabana. Posteriorment, també posen banda sonora al cotxe les cantants Gemma Humet, Núria Graham i Pavvla. El programa les uneix en un divertit viatge per veure les coses que tenen en comú, per conèixer el que més admiren les unes de les altres, per cantar conjuntament els seus temes i per interpretar els grans èxits d'altres veus femenines internacionals com ara Beyoncé o Britney Spears. Finalment, el cantautor basc Alex Ubago tanca aquest episodi. L'autor, que va ser número 1 quan va debutar amb Sin miedo a nada, celebra els 20 anys de carrera enmig de confessions i curiositats.
Altres
Durada: 40'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'