Programació TV3

Dissabte, 15 juny de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 365'
12.05
La travessa
La resistència
Tan sols han passat 24 hores i ja comencen a sorgir les primeres tensions. Tots són molt amics fins que comença el joc. Hi ha persones que confonen la competitivitat amb les males arts i, en una etapa tan dura, quedar-se enrere les pot posar en perill. A més, aquesta vegada tenen l'oportunitat d'enviar els seus rivals més directes a la prova d'eliminació, per la qual cosa saber escollir els aliats és fonamental per resistir un dia més.
Altres
Durada: 100'
13.45
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Jexi
El Phil és un noi llest i divertit que té la vida controlada pel seu telèfon. La seva vida es capgira quan es compra un nou telèfon amb una assistent molt útil anomenada Jexi.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.10
Tarda de cine: Per l'honor d'un fill
Un soldat francès jove mor en una missió a Mali. La versió oficial és que l'ha matat un terrorista que també ha resultat mort, però el pare del soldat no s'ho creu, així que decideix dimitir i comença a seguir unes pistes que sempre tenen relació amb gent del seu voltant: un excompany del seu fill, el marit de la seva exdona i una noia que havien acollit a casa. La situació es complica quan un sospitós l'amenaça i ell el mata en defensa pròpia. Aleshores, la policia el comença a perseguir, tot i que hi ha una comandant que pensa que potser té raó el fugitiu.
Pel·lícules
Durada: 105'
18.55
Tarda de cine: Les hereves
Sanou Diallo, una estudiant avantatjada de la perifèria de París, participa en un programa d'igualtat d'oportunitats que li permet començar a estudiar a l'institut Henri IV, un dels més prestigiosos del país. Allà s'adona de seguida de la dificultat afegida que suposa la desigualtat social que hi ha entre ella i la resta dels seus companys. Quan està a punt de tirar la tovallola, l'orientadora de la seva antiga escola li proposa fer una mentoria que porta associades una beca econòmica i una plaça en una residència d'estudiants.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.25
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
Amics per sempre
El programa rep al plató el periodista Josep Cuní, que ve a parlar de la seva trajectòria, d'algunes polèmiques que ha protagonitzat, dels vint anys del mític programa Els matins i de la professió. Més tard, el metge i investigador especialitzat en malalties infeccioses Oriol Mitjà torna per parlar de la seva vivència durant la pandèmia causada per la covid-19, un moment en què va esdevenir un referent a Catalunya de manera accidental. A més, l'actriu Anna Barrachina visita l'espai per explicar en primera persona el seu testimoni, vinculat al càncer de pulmó que va patir i va superar als 55 anys. Finalment, qui va ser mà dreta d'Artur Mas quan era el president de la Generalitat, David Madí, presenta Merèixer la victòria, un llibre en què revela dades molt interessants i sucoses sobre les interioritats del procés independentista. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 150'
00.40
Pel·lícula: Misteriós assassinat a Manhattan
La Carol Lipton, una mestressa de casa avorrida de Manhattan, sospita que el seu veí, un home d'edat avançada, ha assassinat la seva dona, que ha aparegut morta, segons sembla a causa d'un infart. El marit de la Carol, el Larry, la pren per paranoica i mira de treure-li la idea del cap, però la Carol s'entesta a investigar el seu veí i comença a seguir-lo amb l'ajuda del Ted, un amic de la parella que sempre s'ha sentit atret per ella. El Larry, esperonat per la gelosia i per una seductora escriptora, també interessada en el cas, s'uneix a la investigació a desgrat.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'