Programació La 1

Dimarts, 27 juliol de 2021
06.00
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Inclou Telediario 1.
Esports
Durada: 585'
15.45
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
Tokyo en Juegos
Esports
Durada: 45'
16.45
Dos vidas
El temps ofega La Julia, que sap que no li queda més remei que tancar un contracte amb un distribuïdor per poder retornar-li els diners al Sergio. Posteriorment, la dona descobreix que si no ho ha aconseguit és per la seva manca de seguretat. Mentrestant, l'Olga té una petita connexió amb el seu fill, la qual cosa la porta a plantejar-se confessar-li una cosa que va fer en el passat i que ha mantingut en secret tot aquest temps. Paral·lelament, a Río Muni, tothom coneix ja el compromís matrimonial entre el Kiros i l'Enoa. El Kiros, per part seva, pateix per no poder explicar-li a la Carmen la veritat sobre la relació, ja que això comportaria posar en perill l'Enoa. A més, s'acosta la reunió amb el matrimoni Suárez i l'Ángel, cansat de la presència de l'Alicia en tot el que fa, intenta convèncer el Ventura que la noia no sigui present, però l'Alicia s'ha guanyat bé l'empresari i l'Ángel ho té molt difícil per deslliurar-se d'ella.
Sèries
Durada: 60'
17.45
Servir y proteger
El Quintero, necessitat d'un nou negoci per blanquejar diners, li ofereix al Murillo comprar-li la seva joieria i aquest accepta. A més, l'Espe se sent abatuda per no poder ser mare i la Miralles l'anima. Finalment, incapaç de superar la seva infidelitat, la Lara decideix tallar la seva relació amb l'Iván.
Sèries
Durada: 55'
18.40
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.40
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 50'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 25'
22.35
Lazos de sangre
María Teresa Campos
Un acostament a la vida de grans sagues familiars espanyoles. Es revelen esdeveniments que han marcat la vida d'aquestes grans famílies i es mostren emocions i detalls desconeguts fins ara.
Documentals
Durada: 75'
23.50
Lazos de sangre: el debate
María Teresa Campos
En aquest espai s'analitzen els temes tractats al programa Lazos de sangre.
Altres
Durada: 90'
01.20
Juegos Olímpicos de Tokio 2020
Esports
Durada: 280'