Programació La 2

Dissabte, 29 febrer de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE B-12. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Para todos La 2
Aquesta setmana el programa reflexiona sobre el masclisme i l'emergència global que suposa la seva existència en l'actualitat. També s'entrevista José Rodríguez, un estudiant de medicina que ha creat un dispositiu de detecció de bacteris. A més, en emprenedors socials, Antonella Broglia presenta el projecte de Fabrice Hegron, el propòsit del qual és evitar intermediaris entre productors i consumidors en la indústria làctia. I, finalment, Jorge de los Santos analitza la transparència en la societat.
Altres
Durada: 30'
11.20
La ciencia de la salud
Raras, pero no invisibles
Espai que parla sobre ciència, salut i com gaudir d'una qualitat de vida millor.
Documentals
Durada: 55'
12.15
De seda y hierro
Al mal tiempo
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 30'
12.45
La gente más extraordinaria del mundo
La máquina suprema
Aquest documental d'investigació revela l'extraordinària gent que està ajudant científics internacionals a realitzar avenços mèdics.
Documentals
Durada: 50'
13.35
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
13.45
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 35'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Hoanib. Los secretos de los elefantes del desierto i Viaje hacia el peligro: búfalo contra león
Documentals
Durada: 100'
18.00
Senderos del mundo
L'Amador, aventurer incansable, comença la seva aventura a l'illa del Ferro, a l'arxipèlag canari. Mentrestant, l'Ana es troba a Castella-la Manxa, disposada a recórrer amb bicicleta la ruta del Quixot. A la República Txeca, el Joan i el Migas inicien un viatge en caravana per diversos països europeus.
Documentals
Durada: 55'
18.55
Guardianes del patrimonio
Operación Papa Luna
El crani d'un polèmic papa, dos joves lladres i un rescat frustrat són els protagonistes d'aquest capítol, que revisa la investigació que la Guàrdia Civil va realitzar l'any 2000 per recuperar una relíquia gairebé abandonada: el crani de l'anomenat Papa Luna.
Documentals
Durada: 30'
19.25
8 días que marcaron la historia de Roma
La decadencia de Nerón
L'any 54 d. C. Neró, amb 16 anys, succeeix el seu pare Claudio després de la seva mort, com a nou emperador. Al principi van intentar controlar-lo tant la seva mare, Agripina, com el seu tutor, Sèneca. Però el seu regnat va ser bastant nefast, i la seva conducta, erràtica i dissoluta.
Documentals
Durada: 45'
20.10
Pel·lícula: La expulsión de los moriscos
Producció que explica qui eren els moriscos, quina era la seva organització, les zones en què estaven assentats i com eren els seus costums i hàbits. A més, dóna a conèixer com va ser possible realitzar una expulsió de prop de 300.000 persones a diferents punts del Magrib.
Pel·lícules
Durada: 50'
21.00
Tu boca en los cielos
Història dels Sefardites al Magrib.
Documentals
Durada: 60'
22.00
El cine de La 2: El veredicto (La ley del menor)
Mentre el seu matrimoni s'enfonsa, l'eminent jutgessa de la Cort Suprema Fiona Maye ha de prendre una decisió que pot canviar la seva carrera, decidir si un adolescent ha de rebre una transfusió de sang que podria salvar-li la vida, malgrat les seves conviccions religioses. La seva inusual visita a l'hospital on és l'adolescent produirà un profund efecte en tots dos.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
La noche temática
Inclou Jóvenes invisibles i La vida sigue con hernia diafragmática congénita
Documentals
Durada: 125'
01.50
Fortaleza
Fortalesa va ser el nom d'aquella operació d'engany que va protagonitzar Juan Pujol García i que va salvar milers de vides a Normandia. L'agent doble més decisiu de la Segona Guerra Mundial començava a esborrar les seves empremtes en els primers mesos de 1945. Havia enganyat Hitler i tot el Servei Secret de l'Alemanya nazi, que encara confiaven en ell, i mai van deixar de fer-ho. Mentrestant, el Servei d'Intel·ligència britànic, l'MI5, l'homenatjava en secret. Es revela la trajectòria vital d'aquell espanyol, Juan Pujol García, conegut pels britànics com Garbo, i s'analitza el missatge que la seva història ofereix a Europa avui.
Documentals
Durada: 60'
02.50
Españoles en la Segunda Guerra Mundial
Avui: Campos de resistencya i El frente del este: rojos y azules.
Documentals
Durada: 120'
04.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'