Programació 8tv

Dilluns, 9 desembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: That's Way. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Lluís Coloma. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 172'
09.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 187'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 26'
13.26
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 34'
14.00
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 33'
14.33
Arriba y abajo
El amor que se sacrifica
Després que li diguin que és perillós per a ella tenir més fills, lady Agnes s'uneix al seu espòs per entretenir l'ambaixador nord-americà Kennedy i la seva família, juntament amb l'encantador milionari jueu Caspar Landry. La senyora Thackeray, per la seva banda, decideix tornar a Eaton Place. Paral·lelament, l'Amanjit i la Blanche decideixen participar en l'organització del rescat de nens jueus d'Alemanya.
Sèries
Durada: 66'
15.39
L'amo del poble
Mura
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 19'
15.58
Ventdelplà
El Martí s'adona que la Cristina ha marxat i confessa que se sent alliberat, però que encara estima la noia. Per la seva banda, l'Elisabet busca la complicitat de la seva filla i el Gabriel descobreix que la Roser vol allotjar-se a la casa rural.
Sèries
Durada: 62'
17.00
Pel·lícula: La tribu de los Pawnee
Pale Arrow és un home blanc criat des de petit pel cap Pawnee. Quan el tren arriba a les terres de la tribu, el cap envia Pale Arrow amb la gent blanca. Ara conegut com Paul Fletcher, comença a treballar precisament en l'equip que està construint el tren. No suposa un problema amb la seva antiga família perquè el cap vol la pau, però quan mor, el nou líder busca la guerra.
Pel·lícules
Durada: 78'
18.18
Pel·lícula: Kansas Pacific
El 1860, el capità John Nelson ha d'anar a Kansas per protegir de possibles sabotatges la construcció del ferrocarril. Allà coneix la Barbara, la filla d'un capatàs de l'obra, de la qual s'enamora bojament.
Pel·lícules
Durada: 83'
19.41
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 26'
20.07
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 27'
20.34
Lo Cartanyà
Lourdes
La Maria i el Cartanyà viatgen a Càceres perquè la mare del Miquel ha mort. En la vetlla, aquest confessa al seu fill un secret: el Cartanyà té una germana.
Sèries
Durada: 31'
21.05
Plats bruts
Tinc mala sort
La Marina vol que el David l'acompanyi a una expedició científica en alta mar. El David no sap nedar, però ho amaga per no desil·lusionar la Marina i s'afegeix a l'expedició. Mentrestant, l'Emma ha trobat feina de cobradora del frac.
Sèries
Durada: 26'
21.31
Plats bruts
Tinc pànic
Ràdio Bofarull necessita una empenta si vol seguir emetent. El Ramon, amb l'únic objectiu de captar audiència, escriu un guió radiofònic sobre una fuita nuclear a Ascó. Paral·lelament, l'Emma es presenta a les proves d'accés per formar part dels Mossos d'Esquadra.
Sèries
Durada: 29'
22.00
Pel·lícula: Secuestrada
Una nit, la Lorraine i el seu fill són assaltats al cotxe per un lladre de bancs sense escrúpols que no té la més mínima intenció de deixar-los en llibertat.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.30
Pel·lícula: Intruso en la noche
L'exnòvio de la Jennifer, caixera de supermercat, ha sortit de la presó i arriba just a l'hora del tancament per causar problemes.
Pel·lícules
Durada: 94'
01.04
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 296'