Programació TV3

Dilluns, 9 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista el regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Barcelona, Eloi Badia, a pocs dies que entri en vigor la Zona de Baixes Emissions a l'àrea metropolitana. Analitzen l'actualitat del dia Jordi Barbeta, Milagros Pérez Oliva i Ferran Casas, i s'hi afegeix David Cirici per aportar la seva mirada a les imatges de la setmana. A més, Lídia Heredia també entrevista el diputat de Compromís Joan Baldoví per saber si ha començat a negociar amb el PSOE el seu suport al govern de Sánchez i conèixer el seu punt de vista respecte a com estan anant les negociacions amb les altres forces polítiques.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Amanida d'espinacs
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Ricardo millora l'oferta econòmica a la Pili perquè la noia l'accepti, però ella posa com a condició que també contracti l'Andreu. El metge, per la seva banda, li fa una oferta a l'Andreu. Posteriorment, l'Anna pateix quan la Glòria i el seu equip li fan el buit. Sembla que no li perdonen que deixés la reunió el primer dia de feina. El Marc, paral·lelament, l'anima a ensenyar les seves propostes, però la Glòria la té creuada. El Gorka, finalment, convenç a la Gemma perquè l'acompanyi a un acte dels seus fills. Un cop allà, pràcticament li fa fer de cangur.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
El foraster
Llívia
Llívia, a la comarca de la Cerdanya, té dues peculiaritats. La primera és que és un municipi català totalment envoltat per territori francès, i la segona, tal i com està a punt de descobrir Quim, és que és un poble amb vocació de capital del món. En ple hivern, la neu marca la vida dels veïns i les veïnes de Llívia. I no tots la viuen de la mateixa manera. Quim coneix la Rosor, que la detesta, i el Marcel, que la idolatra fins al punt d'anomenar-la or blanc. Amb ell, que es vanta de ser un crack de les pistes d'esquí, Quim s'enfronta al repte d'aprendre a esquiar en només deu minuts. I, més tard, amb el Carles es posa les raquetes per pujar al Castell de Llívia i gaudir de les millors vistes de la Cerdanya. També veu en acció l'equip d'hoquei gel de Puigcerdà i coneix els acròbates d'un snowpark improvisat, que li ensenyen que és tenir flow. A més, amb el Josep Maria, que ha passat per un tràngol molt dur, aprèn que cada sortida de sol és una nova oportunitat per gaudir de la vida.
Altres
Durada: 60'
22.55
El foraster
Santa Pau
Situat al bell mig de la zona volcànica de la Garrotxa i envoltat de volcans mil·lenaris, Santa Pau s'enorgulleix d'oferir al món un producte únic: el fesol de Santa Pau. Quim tindrà 48 hores per comprovar fins a quin punt la terra és el reflex de qui hi viu i la treballa. El Josep li fa conèixer el seu peculiar sistema de predicció meteorològica, i amb l'ajuda del Fidel, Quim ha d'afrontar un repte inesperat a l'ermita de Santa Margarida, construïda al vell mig del cràter del volcà. A més, també desfilen pel programa l'Eddie i la seva flota de segways i el David amb les seves històries de zombies garrotxins. I, després d'haver conegut el poble des de terra, Quim el descobreix des de l'aire, enfilat dalt d'un globus per primera vegada a la seva vida.
Altres
Durada: 65'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.40
Gran reserva
Xou. Set de nit
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 65'
02.45
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Joan Monné Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'