Barça

Giráldez: “Ens dona certa distància, però no podem afluixar”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, s’ha mostrat molt satisfet amb el joc de l’equip i amb el fet de distanciar-se a sis punts del Madrid. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Marcar cinc gols contra el segon no és fàcil. Hem tingut un nivell competitiu molt alt durant tot el partit, tant les que han sortit d’inici com les que han entrat. Era un dia important. Sabíem que implicava situar-se a sis punts i el nivell ha estat molt alt. És el camí i la línia a seguir. Encara hi ha coses que podem fer millor. Estem en el tram inicial de temporada i ens dona certa distància, però no podem afluixar. Tenim el següent partit en tres dies”.

“Ens faltava encadenar les accions per dins. Sabíem que hi havia espais per rebre, però faltava fluïdesa per atacar-los”.

Cata Coll

“Jugaven jugadores que ataquen molt bé les esquenes i Cata té una intuïció molt bona a nivell de sortida i de vigilàncies. No ha fet aturades perquè no ens han xutat, però ha estat molt bé amb els peus i en les vigilàncies. Era de les coses més importants avui i per això he decidit posar-la”.

Mariona de fals 9

“Hem posat salma de 9 i Mariona al quadrat. És una estructura que estem treballant en els últims partits i sabem que Mariona pot aparèixer per dins i pel costat. Salma és un perfil més fixador. Hem interpretat bé els espais i Mariona ens dona moltes coses en la primera línia de pressió”.

Resultat curt?

“Portem poques jornades per aventurar-nos a saber com anirà l’any. Hem fet un gran partit i ens hem posat a sis punts del segon, que era un dels objectius, però encara queda moltíssim. No podem afluixar ni conformar-nos. Cal valorar i celebrar victòries quan s’aconsegueixen, però queda molt. S’ha vist un equip reconeixible. La gent que ha entrat ens ha ajudat i ha continuat creient en la idea”.

El Madrid i retallar distància

“No hem de demostrar res. Hem d’afrontar els partits amb la intenció de ser millors que l’equip contrari, generant ocasions i no conformant-nos amb res. És feina dels altres decidir de quina manera s’ha de treballar. Nosaltres entrenem i ens hem de mantenir al marge del soroll mediàtic que hi ha al voltant del partit i focalitzar en aspectes del joc”.

Engen

“L’any passat va tenir un bon context contra l’Atlético per saber que té la capacitat de jugar de central. Té una bona sortida de pilota, canvi d’orientació i és molt disciplinada i està concentrada. Té també una capacitat brutal per guanyar duels. Aquesta concentració i aquest hàbit del dia a dia, de com entrena, li està donant la possibilitat de jugar molts minuts, tant de 6 com de central. Avui ha iniciat a l’eix, però ha acabat al mig perquè necessitàvem contenir les accions ofensives del Madrid i recuperar l’agressivitat. Aquesta fortalesa li ha donat opció de mantenir esforços durant el partit”.

Vicky López

“Era important que estiguessin totes les jugadores que tenim en dinàmica de primer equip. Vicky estava entrenant molt bé i necessitem aquest perfil de jugadora que surt i té ganes. M’alegro molt pel gol, perquè a més ha guanyat el duel físic amb Kathellen”.

L’afició

“La gent ha estat brutal, abans i amb l’inici. Era important contagiar l’energia, però concentrar-nos a nivell de joc. Ens estan donant molt a casa i a fora. La victòria és per ells. S’han portat molt bé i espero que hagin gaudit”.

Alexia

“No sé si pot arribar a dimecres. Veurem com es troba”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)