Barça

Graham: “Els sis punts ens fan estar més tranquil·les”

Mariona Caldentey i Graham Hansen, dues de les protagonistes i golejadores del partit, han atès els mitjans després de la victòria.

Mariona

“El resultat és contundent. Ens ha costat als primers minuts, però a partir d’aquí hem dominat clarament i hem anul·lat el Madrid, sabent que tenen jugadores bones. Seguim a dalt de tot, amb més avantatge. Queda molt, però és un dia feliç per a nosaltres”.

“No fèiem el que havíem de fer, però li hem donat la volta ràpidament. El resultat al descans era just i potser una mica curt per les ocasions que havíem tingut. Marcar cinc gols al Madrid no és fàcil i se li ha de donar valor. En volem més. Ens hauria agradat marcar totes, però cinc és un número bonic”.

“És especial marcar contra el Madrid i en un estadi tan històric. Ha estat un dia molt bonic amb la gent. Aquesta connexió amb el públic fa que tots els partits siguin importants. Ens havien dit que vindrien 20.000 i de cop eren 40.000. Necessitem la gent. Treballem i entrenem cada dia per als culers, perquè estiguin orgullosos de nosaltres i ho estem aconseguint”.

“Queda molta lliga, però sabem que es perden pocs punts i és un avantatge important i que dona tranquil·litat. Si dic que la lliga està sentenciada, qui em sentencia és el Jonatan [riu]”.

Graham Hansen

“Mai saps què passarà. Cada partit comença 0-0 i en els primers minuts ha estat igualat, però hem començat a jugar el nostre futbol, fent les coses fàcils i trobant espais. Podrien haver estat més de cinc, però hem jugat a un molt bon nivell i hem gaudit”.

“Sempre intentem fer les coses bé i ara tenim 6 punts d’avantatge que ens ajuda a anar més tranquil·les en períodes en què tenim tants partits. Sabem que queda molt i que hem de jugar contra tots els equips i poden passar moltes coses”.

“És difícil comparar 40.000 persones amb 90.000, però ha estat espectacular. La gent ha estat amb nosaltres des del minut 1 fins al 90. Tant de bo puguem repetir durant la temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)