Barça

Estadi diferent; mateixa gent

L’escenari. El Barça deixa la màgia del Camp Nou per estrenar-se a Montjuïc, on confia generar un ambient similar

El Barça ha viscut tardes i nits realment màgiques a l’Spotify Camp Nou. Amb golejades, rècords i una classificació per a la final de la Champions. Amb el temple en obres, avui aquesta harmonia s’ha de traslladar a Montjuïc, la muntanya màgica. Amb prop de 40.000 entrades venudes, s’espera un gran ambient contra el Real Madrid. Les jugadores així ho esperen. “El que importa és que juguem davant la nostra gent. El Camp Nou ens ha regalat moments molt especials, però esperem que al Lluís Companys passi el mateix. Malgrat que sigui un estadi diferent, continua sent casa nostra”, va explicar dijous Mariona Caldentey. “Estem agraïdes al club perquè sabíem que no era fàcil jugar allà. És molt especial per a nosaltres. Tant de bo vingui molta gent. S’està demostrant que un clàssic és un partit bonic de veure. Crec que els culers vindran”, va manifestar Patri Guijarro.

I és que l’afició serà la mateixa que acostuma anar al Johan i al Camp Nou quan el Barça hi ha jugat. La comunió hi serà. Montjuïc motiva igual les jugadores. “Tenim ganes de sortir i gaudir. És un clàssic i significa molt. Volem guanyar i més quan pots jugar davant la teva gent, ajuda. L’horari dona temps a la gent per venir”, segons Graham Hansen. “No preocupa el fet de jugar en un altre estadi. Som futbolistes i jugarem on sigui. Estem preparades i centrades en el que passarà al camp”, va sentenciar Salma Paralluelo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)