Handbol

Espectacle assegurat

Handbol. El Barça reprèn la Champions en els quarts de final a la pista del GOG Gudme, que jugarà sense pressió i no pensa renunciar al seu estil de joc ràpid, similar al dels blaugrana

El Barça té la feina feta en les competicions estatals i ara es juga les garrofes en el final de curs europeu. El GOG Gudme danès, un nouvingut en els quarts, serà l’últim escull perquè l’equip blaugrana segelli el bitllet per a la final a quatre de Colònia (17 i 18 de juny), on ha guanyat la corona en les dues últimes edicions. Fa dos mesos llargs que el Barça va enllestir la fase de grups de la Champions amb un balanç immaculat de 13 victòries i un empat. Com a líder de grup, es va estalviar els vuitens de final. Des d’aleshores, ha certificat el títol de la copa Asobal, ha sentenciat la lliga i diumenge va posar el llacet a la copa del Rei. Des de la distància, també ha seguit el duel fratricida danès, en què el GOG va barrar el pas a l’Aalborg, el finalista del 2021.

El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, va prendre bona nota d’aquest doble enfrontament i ja té les idees clares del que es pot trobar avui al Jyske Bank Arena d’Odense, a uns 40 km al nord de Gudme i on juga les competicions europees el GOG. Tot i la condició de gran favorit del Barça, l’eliminatòria es presenta d’allò més atractiva si els dos equips proposen el seu estil de joc habitual. “El GOG és un equip que juga molt bé a l’handbol. Són molt ràpids i tenen un estil semblant al nostre. Tenen jugadors d’altíssim nivell com Pytlick, Madsen i Morten Olsen, a més d’un pivot d’una grandíssima qualitat, extrems amb bona finalització, amb un set inicial top. Sens dubte, serà un rival molt difícil. Tenim molt respecte per ells per mirar d’aconseguir un resultat positiu en una eliminatòria de 120 minuts”, va comentar ahir el tècnic del Barça, que havia entrenat el Kolding danès durant el curs 2016/17. Emil Madsen, el màxim golejador del GOG i de la Champions amb 92 dianes, no amaga que intentaran sorprendre el Barça amb les seves mateixes armes. “Sempre ens ha anat bé jugar al contraatac. Sabem que el Barça també corre molt, que juga a això. Potser resulta estrany que altres equips s’animin a córrer com ells, però és la nostra manera de jugar”, sentencia. Ortega admet que el Barça té més amplitud de plantilla, però considera que amb nou o deu jugadors el GOG pot ser perfectament competitiu en una eliminatòria a doble partit. L’equip blaugrana s’ha desplaçat a Dinamarca amb els mateixos 18 jugadors que van viatjar a Santander per la copa del Rei i abans del partit n’haurà de descartar dos.

LA PRÈVIA

El GOG juga molt bé a l’handbol. Són molt ràpids i tenen un estil de joc semblant al nostre
Carlos Ortega
entrenador del barça
Sempre ens ha anat bé jugar al contraatac i sabem que el Barça també juga a això
Emil Madsen
lateral del gog gudme
Anada
Wisla Plock - Magdeburg 22-22
Kiel-PSG 27-31
Veszprém-Kielce (18.45 h)
GOG-Barça (20.45 h)
Tornada
Magdeburg - Wisla Plock (17/5)
PSG-Kiel (17/5)
Kielce-Veszprém (18/5)
Barça-GOG (18/5)

El Wisla Plock signa les taules

Un gol del pivot asturià Abel Serdio a 1:05 del final va signar les taules (22-22) del Wisla Plock de Xavi Sabaté i Nacho Biosca, que va anar a remolc del Magdeburg durant tot el partit. De fet, l’equip alemany manava 18-22 als 55’, però no va saber mantenir la renda. En l’altre partit de quarts de final, el París Saint-Germain va superar el Kiel a domicili (27-31).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)