Handbol

Ortega: “El meu únic objectiu és arribar a la final a quatre i guanyar-la”

El Barça rep demà el GOG Gudme en la tornada dels quarts de final amb 7 gols de renda (30-37)

L’entrenador del Barça Carlos Ortega ha remarcat aquest matí que el seu equip té “el millor resultat” del partit d’anada de quarts de final de la Champions (30-37) “al costat del París Saint Germain [27-31]”, però que el seu únic objectiu és “estar a la final a quatre”. Tot i la contundència del resultat contra el GOG Gudme, el tècnic andalús no vol cap mena de concessió per part del seu equip en el duel de tornada que es disputa demà (20.45 h per Esport 3): “És cert que el resultat de l’anada va ser positiu però a l’esport pot passar de tot i no ens podem confiar. Volem guanyar-los també al Palau i continuar invictes a la Lliga de campions.”

Ortega ha reconegut que la victòria a la pista danesa va ser “brillant” i diu molt de “la capacitat i estat de forma de l’equip”, ja que el Gudme és un equip “que anota molts gols i va jugar molt bé”. De totes maneres, Ortega sap que aconseguir el títol a Colònia (el 17 i 18 de juny) passa únicament perquè el Barça ofereixi el seu millor nivell. “L’equip està jugant molt bé tota la temporada i si arribem a la final a quatre haurà estat per mèrits propis i això és bo. Només espero que puguem mantenir aquesta línia fins a final de temporada”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)