Handbol

Prohibit relaxar-se

Handbol. Tot i els set gols de renda (30-37), el Barça vol segellar el bitllet per a Colònia amb un nou triomf al Palau

Avalat pel 30-37 de l’anada contra el GOG Gudme, el Barça té un peu i mig en la final a quatre de la Champions de Colònia. El resultat és prou contundent, però de ben segur que l’equip barceloní intentarà segellar el bitllet per onzena vegada en 14 edicions al Lanxess Arena per la porta gran. El Barça, campió europeu en les dues últimes edicions, no entén de relaxaments i mirarà de brindar un nou triomf davant la seva afició per allargar la ratxa d’imbatibilitat en la competició, que ja arriba als 25 partits (23 victòries i dos empats).

El capità Gonzalo Pérez de Vargas, altre cop decisiu en el tram final del partit a Odense, ho té clar: “Estem molt a prop, però en l’esport i en general en la vida s’ha de confirmar la feina feta. El resultat en l’anada és molt positiu, però volem guanyar tots els partits a casa, tots els partits en general. Volem ser a la final a quatre i no ens deixarem res per intentar assegurar aquesta classificació.” El porter blaugrana considera que gaudint d’un triomf en l’últim partit europeu al Palau és la millor manera per arribar amb bones sensacions a Colònia. El tècnic Carlos Ortega ha convocat els 16 mateixos jugadors del partit d’anada. Langaro i Parera queden fora de la llista per decisió tècnica i Ariño, per lesió. En el GOG també serà baixa un dels seus referents, Simon Pytlick, lesionat en un genoll.

Primers finalistes

El París Saint-Germain i el Magdeburg es van convertir ahir en els dos primers classificats per a la final a 4 després de vèncer el Kiel (32-29) i el Wisla Plock de Xavi Sabaté (30-28), respectivament.

Anada
Wisla Plock-Magdeburg 22-22
Kiel-PSG 27-31
Veszprém-Kielce 29-29
GOG-Barça 30-37
Tornada
Magdeburg - Wisla Plock 30-28
PSG-Kiel 32-29
Kielce-Veszprém (18.45 h)
Barça-GOG (20.45 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)