Handbol

El Barça guanya el bronze contra el PSG (37-31) i Aleix ja és el màxim golejador de la Champions a Colònia

L’equip blaugrana, més predisposat per jugar aquest partit, ha marcat diferències des de l’inici i l’extrem sabadellenc fa història i ja ha signat 70 dianes en la fase final al Lanxess Arena

El Barça ha guanyat la final de consolació de la Champions, la pugna pel bronze contra el París Saint-Germain (37-31), el dia que Aleix Gómez s’ha convertit en el màxim golejador de la fase final de la competició europea a Colònia, amb 70 dianes. Durant el partit ha igualat el registre de Mikkel Hansen i Kiril Lazarov (68) i al final l’ha deixat en 70.

Després d’una fase d’intercanvi de cops, el Barça ha pres embranzida amb un parcial de 3-0 (9-6). L’equip blaugrana havia començat amb diverses novetats en el set inicial, amb Carlsbogaard, Janc, Makuc, Richardson i Frade entre els escollits. Raúl González ha demanat temps mort, però el seu equip no ha reaccionat. El Barça es mostrava molt més predisposat per jugar aquest partit davant un rival apàtic. El conjunt català, amb un gran fly de Makuc assistit per Richardson, oferia espectacle, mentre que el PSG continuava sense veure porteria. Els de Carlos Ortega continuaven el festival. Les intervencions de Gonzalo (11 aturades per un 45% a la primera meitat) i recuperacions de pilota, castigaven el totpoderós conjunt francès a còpia de contraatacs i ampliaven la renda fins al 14-6 després d’un parcial de 8-0. Grebille trencava la sequera després de gairebé 7 minuts sense anotar, però el seu tècnic es veia obligat a tornar a demanar temps mort. El PSG reaccionava tímidament (15-12), però el Barça, amb els debutants Pol Valera i Martí Soler a l’equip, tornava a prendre embranzida i arribava al descans amb un contundent 22-13.

En la segona meitat s’ha mantingut el guió i el Barça no ha deixat que el PSG posés en perill la seva victòria. Gonzalo continuava millorant el seus números sota els pals (21 aturades i 40%), N’Guessan confirmava el seu bon moment de forma i Janc la seva polivalència, amb 7 gols en 7 intents. L’altra focus d’interès era saber en quin moment Aleix Gómez es convertiria en el màxim golejador de la fase final de la Champions a Colònia. L’extrem sabadellenc ha anotat la seva tercera diana del dia al minut 45 i desfeia l’empat amb Mikkel Hansen i Kiril Lazarov, que fins aquesta edició era el màxim anotador (68). Al final l’ha deixat amb 70.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)