Handbol

DIKA MEM

LATERAL DEL BARÇA

“Aquest equip encara té fam de victòria”

Com és que l’entrenador els va haver de fer un toc d’atenció perquè no els veia amb prou fam de victòria?
Ell és l’entrenador i, si tenia aquesta sensació, ens ha de collar. Però jo conec el grup i sé que encara tenim molta fam de victòria i que sortirem a totes en la final a quatre de Colònia. Després es pot guanyar o es pot perdre, però la gana hi és.
Els motiva especialment enfrontar-se al Magdeburg, el seu botxí en les dues últimes edicions de la Super Globe?
Sí, li tenim ganes perquè ens han guanyat dues vegades seguides, però si fos un altre rival tindríem les mateixes ganes. El repte és guanyar la Champions, no el Magdeburg. Hem d’anar pas a pas i per arribar a la final hem de guanyar el Magdeburg i després ja veurem.
Com a màxim golejador, se sent el líder de l’equip?
Conec el meu paper, però això de líder és més una condició que em ve donada pels companys o per la premsa. Intento fer la meva feina de la millor manera possible. Sé que soc important, però la força del grup sempre és l’equip. Tenim dos jugadors en cada posició, i no necessitem que un jugador marqui 10 gols per poder guanyar. Un dia pot ser que destaqui jo, un altre dia l’Aleix [Gómez], un altre en Hampus [Wanne], qui sigui.
Què té el format de final a quatre que acostuma a haver-hi sorpreses?
Doncs que t’ho jugues tot a un partit. Si es jugués per eliminatòries de diversos partits seria molt diferent, però t’ho jugues tot a una carta i així és l’esport. Et pots haver entrenat molt bé i no haver perdut cap partit, però si tens un mal dia o t’afecta excessivament la pressió pots perdre. Amb en Pasqui ens havia passat alguna vegada i sabem que pot tornar a succeir.
Són a dues passes de poder guanyar tres Champions consecutives.
Seria increïble. Seria una cosa molt especial, però a part de ser la tercera seguida recompensaria tota la feina que hem fet aquest any. Estem jugant molt bé i el repte és guanyar la Champions, però la resta d’equips volen el mateix.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)