Handbol

“No som els màxims favorits”

Handbol. Tot i una trajectòria impecable i el fet de defensar el títol de la Champions, l’entrenador del Barça, Carlos Ortega, esquiva aquesta etiqueta a Colònia, recorda els dos últims precedents amb el Magdeburg, i remarca el potencial del Kielce i el PSG

L’expedició del Barça marxa avui cap a Colònia amb l’aval d’una trajectòria impecable en la fase de grups (13-1-0) i els quarts de final, sense urgències pels títols assolits els dos últims cursos, però disposat a continuar engrossint la seva història en la final a quatre de la Champions. Tot i que els números puguin dir el contrari, el tècnic blaugrana, Carlos Ortega, eludeix la condició de favorit: “Els quatre equips que han arribat a la fase final estan capacitats per guanyar-la, i no considero que siguem més favorits que els altres.” En aquest sentit, l’entrenador andalús recorda que el Magdeburg, el rival en les semifinals de dissabte (15.15 h per Esport3), els ha superat en les dues últimes finals de la Super Globe (33-28 el 2021 i 41-39 en la pròrroga el 2022). “Tenen un equipàs. L’any passat van guanyar la Bundesliga i aquest curs han lluitat fins a la penúltima jornada”, remarca. El Magdeburg s’estrena en el format de la final a quatre de la màxima competició europea, tot i que atresora tres Champions a les seves vitrines (1978, 1981 i 2002).

En l’altra semifinal (18 h) també hi ha dos equips de solvència contrastada: el Kielce, que l’any passat no va cedir fins als penals en la final contra el Barça, i el PSG, que liderat per Luc Steins continua persistint per conquerir la seva primera Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)