Handbol

“A Gonzalo li hem ofert una ampliació del contracte, però no podem posar tots els diners a la porteria”

El coordinador esportiu del Barça Joan Marín entendria que el porter format al planter opti per marxar al Kiel si té una oferta inassumible per les actuals arques blaugrana

La determinació perquè Luka Cindric no continuï a l’equip el curs vinent i la possibilitat real que Gonzalo Pérez de Vargas pugui canviar d’aires en el futur ha quedat clar en la compareixença del coordinador esportiu de la secció d’handbol Joan Marín i de l’entrenador Carlos Ortega a l’hora de passar balanç de la temporada.

Són dues de les conseqüències de la retallada econòmica de la secció, que es reduirà en un 10% dels 7,5 milions d’euros d’aquest curs i que en aquesta parcel·la deixa l’equip fora del top-ten de la Champions. “En Gonzalo té dos anys de contracte i li hem ofert d’ampliar-lo, però entendríem que si tingués alguna oferta inassumible per nosaltres vulgui marxar. Està a les seves mans. No podem posar tots els diners a la porteria perquè ja tenim també un bon segon porter amb l’Emil Nielsen”, ha sentenciat Marín. Pel que fa al cas Cindric, que té contracte fins al 2025, ha comentat: “Estem parlant amb el representant. En el pla de viabilitat ens obliga a reduir massa salarial i atesa la seva fitxa pensem que era la persona adequada.”

Tot i les retallades, Marín considera que l’equip no té perquè abaixar les expectatives: “Hem de lluitar per tornar a ser a Colònia, tot i que no se’ns pot exigir guanyar el títol. No canvio aquesta plantilla per cap d’Europa.” Carlos Ortega, en tot cas, ha remarcat que s’haurà de tenir “paciència” i treballar amb “celeritat” perquè les noves incorporacions s’adaptin a l’equip. “Penso que en la situació actual el millor camí era apostar per joves talents [sense esmentar-los es referia als pivots, Javi Rodríguez i Jaime Gallego] i que puguin continuar el procés de creixement aquí”, ha admès el tècnic andalús. D’altra banda, Marín també ha confirmat que l’extrem Martí Soler marxarà cedit a un equip de lliga Asobal.

D’altra banda, tant Marín com Ortega han qualificat de “notable” la valoració del curs, amb dues úniques derrotes que han costat dos títols contra el Magdeburg, la final de la Super Globe a la pròrroga i en les semifinals de la Champions en els penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)