Atletisme

Bestué passa a les semifinals dels 200 m i acarona la seva plusmarca catalana (22.58)

La santcugatenca Jaël-Sakura Bestué continua elevant el llistó dels seus reptes a Budapest i després de ser semifinalista en els 100 m aquest migdia s’ha guanyat també el bitllet per a les semifinals dels 200 m del mundial. Com en l’hectòmetre, Bestué s’ha tornat a classificar de manera directa, sense necessitat d’esperar als sis millors temps de repesca. Ha ocupat el tercer lloc de la primera eliminatòria amb un gran registre de 22.58, a només 4 centèsimes de la seva plusmarca catalana (22.54). Des del carrer 3 i controlant les seves principals rivals, Bestué ha fet una gran sortida i una millor corba per col·locar-se entre les tres primeres en la recta final. La deixeble de Ricardo Diéguez ha sabut mantenir la velocitat fins a la meta i només ha cedit davant la bahamiana Antonique Strachan (22.31) i la britànica Daryll Neita (22.39). “La sortida ha estat molt bé i també m’he notat molt millor en la zona d’escalfament. M’ha ajudat el fet de sortir des del carrer 3, m’agrada córrer per dins i poder veure la resta de companyes”, ha explicat la vallesana als micròfons de Teledeporte.

El millor registre de les eliminatòries ha estat per a la nord-americana Sha’Carri Richardson (22.16), la flamant campiona mundial dels 100 m, amb 10.65. Les semifinals es disputaran demà a partir de les 19.45 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)