Atletisme

Jaime Guerra no té un bon dia i queda lluny de la final de llargada del mundial

Ha fet dos intents nuls i només ha acreditat un salt vàlid amb uns discrets 7,35 m

“Em venen ganes de fer cops de cap contra la paret. Quin desastre de competició!” Així de taxatiu s’ha mostrat als micròfons de Teledeporte el català Jaime Guerra, que ha quedat molt lluny dels seus registres en la qualificació de llargada i amb uns discrets 7,35 m, a més de dos intents nuls, no ha pogut lluitar per accedir a la final de demà. Guerra arribava al seu primer mundial amb bones expectatives després d’haver aconseguit la seva marca personal (8,14 m) en el campionat d’Espanya a Torrent. Aquest migdia la marca de tall per accedir a la final dels dotze millors de demà ha quedat fixada en 8 metres justos, que estaven perfectament a l’abast de l’atleta d’Esplugues de Llobregat. “Els nuls que he fet tampoc eren bons. Sincerament no estava nerviós. Estava tranquil perquè portava una bona base i amb bones marques. He escalfat bé, però la competició m’ha anat fatal. Necessito descansar perquè estic entrenant des del setembre i això es nota. Amb vista al curs vinent segur que tornaré a la meva millor versió. Ser aquí era un premi, però volia demostrar la meva feina i ara estic una mica ratllat”, ha afegit Guerra.

El millor saltador de la qualificació ha estat el jamaicà Wayne Pinnock, que en el seu primer intent ha volat fins a 8,54 m, el millor registre mundial de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)