Atletisme

Maria Vicente es queda a les portes de la final de triple salt

Amb un millor intent de 14,13 m, l’hospitalenca ha ocupat el tretzè lloc amb el mateix registre que l’onzena i la dotzena, però amb un segon salt inferior

Maria Vicente, com en el concurs de llargada, s’ha quedat avui a les portes de la final de triple salt. Amb un últim intent de 14,13 m ha obert les portes de l’esperança, però ha quedat relegada a la tretze plaça –passaven dotze– perquè les nord-americanes Jasmine Moore i Tori Franklin, amb idèntic registre, l’han superat per un segona temptativa millor. El de la catalana era 13,72 m, mentre que les seves rivals havien aterrat fins a 14,01 i 14,00 m. En llargada li van faltar dos centímetres (14a amb 6,59 m) per estar amb les escollides, i avui n’hi ha faltat només un en triple salt. “Estic fastiguejada. M’ha fet mal. Ho he vist molt a prop, ho he lluitat i altre cop no ha pogut ser. Em fa ràbia haver-m’hi quedat tant a prop i així costa més de pair-ho. El resum de la temporada és bo, però m’ha faltat posar-hi la cirereta. Gràcies a tots els que m’han ajudat en la recuperació després de l’operació, i espero i prometo que l’any vinent els regalaré grans coses”, ha assegurat, emocionada, l’hospitalenca, que aquest curs havia assolit el títol europeu sub23 de triple amb 14,21 m. La millor en la qualificació ha estat la jamaicana Shanieka Ricketts (14,67 m), tot i que la gran favorita per a la final de divendres (19.36 h) és la veneçolana del Barça Yulimar Rojas.

Laura Redondo, eliminada en martell

En el concurs de martell la gavanenca Laura Redondo ha acreditat un millor intent de 66,95 m, quinzena del grup A, i ja ha perdut tota possibilitat d’accedir a la final. La recordista estatal (72,00 m), que al setembre va passar per la sala d’operacions per una lesió al maluc, ha trobat a faltar la capacitat competitiva de la temporada anterior. “No és el resultat que volia. M’ha faltat ritme i he estat més tensa del normal. Després de l’any que havia passat, penso que ja puc està agraïda al fet d’haver pogut arribar fins aquí. L’any vinent hi ha europeu i Jocs i espero tornar a sentir-me competitiva”, ha comentat Redondo després de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)