Atletisme

Els catalans tornen a l’acció a Budapest

Jaime Guerra disputarà la qualificació de la llargada, Laura Redondo, la de martell, i Maria Vicente, la de triple. Jaël-Sakura Bestué torna a la pista per córrer la primera eliminatòria dels 200 m

La participació dels catalans en el mundial torna avui amb la preséncia de quatre atletes, després que en la jornada d’ahir no n’hi hagués cap en acció. Jaime Guerra disputarà la qualificació de la llargada en el grup A (11.15 h). Si el saltador d’Esplugues de Llobregat fa 8,15 m, un centímetre més que la seva marca personal, estarà en la final, i si no haurà d’estar entre els dotze millors. La barcelonina Jaël-Sakura Bestué tornarà a la pista per disputar la primera eliminatòria dels 200 m (12.05 h). Mirarà de repetir la bona actuació en els 100 m, en què va arribar a les semifinals.

En la sessió de la tarda Laura Redondo estarà en la qualificació del martell (19 h). La barcelonina disputa el seu tercer mundial i té ganes de superar la qualificació, en la qual es va quedar els dos cops anteriors. Ha de llançar 73 metres, un més que la seva marca personal, o estar entre les dotze millors. Maria Vicente afrontarà la seva segona prova a Budapest amb la qualificació del triple (19.10 h). La de l’Hospitalet de Llobregat no va poder passar a la final en la llargada, i en el triple necessita estar entre les dotze millors o saltar 14,30 m, nou centímetres més que el seu millor registre de sempre.

Demà a primera hora del matí (7 h) es disputarà els 35 km marxa amb la preséncia de dues catalanes: la mataronina Raquel González i la terrassenca Cristina Montesinos, que estaran acompanyades per la recent campiona mundial dels 20 km, la granadina María Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)