Franja TV3

Dissabte, 27 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 220'
09.40
Acció política
El programa analitza en profunditat dos dels principals temes polítics que han marcat aquesta setmana. D'una banda, la petició de diàleg per fer un referèndum per part de Carles Puigdemont. De l'altra, la victòria de Pedro Sánchez en les primàries del PSOE.
Altres
Durada: 30'
10.10
Valor afegit
L'Hospitalet vol deixar de ser l'etern barri dormitori de Barcelona. La pista de gel gegant que no va voler Barcelona i els hotels que Barcelona frena són inversions que la segona ciutat de Catalunya està acollint per apuntalar un projecte que la transformi en un autèntic centre d'activitat econòmica.
Altres
Durada: 25'
10.35
Tot un món
Enmedio, entre l'activisme i l'art/Rareses audiovisuals
Anja Steidinger es va interessar per l'art i la seva influència social des que va començar a estudiar Belles Arts a Hamburg. A Barcelona, l'Anja ha unit l'art amb l'activisme social i forma part del col·lectiu d'Enmedio. Behdad Rezazadeh, per la seva banda, ha estrenat el seu primer llargmetratge, Omníricum, que pretén oferir una experiència audiovisual a l'espectador. Amb les seves creacions, el Behdad condueix les persones pel seu univers propi, que ell defineix com a multicultural.
Altres
Durada: 15'
10.50
Fora de sèrie
Glòria Serra i Karlos Arguiñano
Glòria Serra ha triat Karlos Arguiñano per al programa d'avui i ha anat a trobar-lo al País Basc. El programa descobreix un personatge polièdric i calidoscòpic, més enllà del cuiner i l'home mediàtic. Glòria Serra i Arguiñano conversen mentre recorren diversos indrets significatius per al cuiner, com Zarautz, Getaria o Aia.
Altres
Durada: 60'
11.50
Joc de cartes
El millor restaurant d'arròs del Delta de l'Ebre
Marc Ribas dona a conèixer els restaurants especialitzats en arròs. Primer visita al restaurant d'Albert Guzmán i, més tard, visita l'Ida Can Machino, que dirigeix la Mar. Posteriorment, es gaudeix d'un bon àpat entre camps d'arròs a Mas de Prades i, finalment, es coneix l'aposta moderna de la Lurdes a La Subasta.
Altres
Durada: 75'
13.05
Crackòvia
Luis Enrique organitza una festa per acomiadar-se, on canta un medley amb els millors musicals que ha protagonitzat. A més, Florentino Pérez mostra tots els gags que podrien haver-se emès al programa si el Reial Madrid hagués estat eliminat de la Champions. I ara que arriba el bon temps, Josep Pedrerol presenta el seu Campament Pedrerol. Finalment, Manolo Lama i Jesús Gallego aconsegueixen una entrada gratuïta per visitar els Laboratoris José Mari, on coneixen l'artífex de tots els invents per a homes que anuncien a El Bichazo.
Altres
Durada: 45'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El príncep i jo
Paige Morgan té el futur perfectament planejat. Vol ser doctora i treballar pels més desfavorits. Tanmateix, no té en compte que està a punt de conèixer l'Eddie, un company estranger de qui s'enamora sense saber que és el príncep hereu de Dinamarca.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Pel·lícula: Com bojos... a buscar l'or
El Finn i la Tess es dediquen a la recerca de tresors. Tots dos passen per una crisi matrimonial i estan a punt de trencar la seva relació. Trobar una gran fortuna sembla ser l'única manera de salvar-la.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.35
Avantmatx
Esports
Durada: 55'
20.30
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
21.15
Copa del Rei
Final. L'estadi Vicente Calderón viu la seva última gran nit amb la disputa de la final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i l'Alabès, que també serveix de comiat per a Luis Enrique. L'asturià busca un nou títol, el novè de la seva carrera com a entrenador blaugrana, per tancar la seva etapa a la banqueta del Barça. Per la seva banda, els jugadors dirigits per Mauricio Pellegrino volen inaugurar el palmarès de l'Alabès i confirmar la seva gran temporada. Des de l'estadi Vicente Calderón.
Esports
Durada: 150'
23.45
El vestidor
Esports
Durada: 75'
01.00
Els homes de Lucho
Documental produït pel FC Barcelona en què Luis Enrique, actual entrenador del primer equip, presenta un per un i en primera persona el seu equip de treball. La producció permet descobrir com es preparen les sessions d'entrenament i els partits disputats durant la temporada.
Documentals
Durada: 45'
01.45
El Faro, cruïlla de camins
La Irene descobreix la veritat i descarrega tota la seva ira contra el seu oncle Lluís. No entén per què li va ocultar la mort del Gonzalo i li va impedir acomiadar-se d'ell. Mentrestant, l'Artur continua amb el seu pla d'introducció a Los Samanes, i la relació que manté amb la Carmen pot anar més enllà del que és estrictament professional.
Sèries
Durada: 50'
02.35
Tria 33
Recorregut per l'exposició David Bowie is
Laura Sangrà dedica la seva tria d'arts plàstiques a l'art nu. A més, fa un recorregut per l'exposició David Bowie is, dedicada a la icona del pop, que s'acaba d'inaugurar al Museu del Disseny de Barcelona.
Altres
Durada: 10'
02.45
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Xavi Maureta. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 15'