Franja La 2

Dissabte, 27 maig de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.30
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 20'
10.50
Cuadernos de paso
Cuaderno de las hoces del silencio
Sèrie documental que recorre els punts més atractius de la geografia espanyola.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Para todos La 2
Lanzaderas de Empleo
Aquest dissabte s'ensenya com funciona el projecte Lanzaderas de Empleo, que uneix persones desocupades per buscar feina de forma col·lectiva. Al programa també es parla de l'organització Plena Inclusión Madrid, que aglutina entitats de persones amb discapacitat intel·lectual, i es donen a conèixer persones innovadores que utilitzen la fotografia per influir en la realitat social. A més, es reflexiona sobre la frase del filòsof britànic J.L. Austin Dir alguna cosa és fer alguna cosa.
Altres
Durada: 30'
12.20
Diario de un nómada
Destino Dakar. De Madrid a Sevilla
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 35'
12.55
El ojo clínico
El niño enfermo
Espai televisiu d'interès públic i divulgació mèdica que reuneix biografies de grans personatges de la Història, actualitat, entrevistes, participació i debat al voltant d'una malaltia.
Altres
Durada: 55'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Red natura 2000
Red Natura 2000 fa 21 anys que salvaguarda el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista de Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta tasca que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
La fuerza de la vida
Inclou El árido Namib i Costa Rica: América Central es un foco evolutivo único en la Tierra. Posee una pluviselva tropical que choca contra una barrera montañosa volcánica.
Documentals
Durada: 100'
18.00
Planeta selva
Las junglas de la sed. Bosque americano
Aquest capítol explora els boscos secs tropicals que s'estenen pel sud-oest de l'Àfrica, Amèrica del Sud i Amèrica Central. Un territori de clima mixt que ocupa el 42% de la superfície de tots els boscos tropicals i en el qual poden trobar-se més de 100 espècies d'arbres per hectàrea.
Documentals
Durada: 30'
18.30
42 planes para matar a Hitler
Documental que examina els nombrosos complots per matar el Führer i per què van fracassar. L'equip d'experts del programa també analitza si aquests plans haguessin tingut èxit, com l'assassinat de Hitler podria haver canviat la història.
Documentals
Durada: 50'
19.20
Vera
La trampa del cuervo
Quan una dona és assassinada al camp remot de Northúmbria, Vera Stanhope recorda el seu passat. A mesura que ella i el seu equip investiguen, descobreixen enllaços ombrívols i injustícies ocultes.
Sèries
Durada: 110'
21.10
La comida reconfortante de Jamie
En aquest programa, el Jamie mostra quatre plats reconfortants més: el pollastre de Kíev, espaguetis a la Vongole, el Gado Gado i el pastís de pastor.
Documentals
Durada: 50'
22.00
El cine de La 2: Alabama Monroe
Narra la història d'amor entre l'Elise i el Didier. Ella té una botiga de tatuatges, ell toca el banjo en una banda. És amor a primera vista, malgrat les seves diferències. Ell parla, ella escolta. Ell és ateu i un ingenu romàntic. Ella té una creu tatuada al coll i té els peus a terra. La seva felicitat es completa amb el naixement de la petita Maybelle. Per desgràcia, la nena emmalalteix als 6 anys. Davant aquesta situació, els seus pares reaccionen de forma molt diversa.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
La noche temática
Inclou La destrucción de la memoria i Colecciones robadas
Documentals
Durada: 105'
01.30
Pel·lícula: Amantes
Un jove acaba el servei militar i s'estableix a la capital. Té planejat casar-se amb la seva xicota però, una altra dona a la qual ha llogat una habitació es creua en el seu camí. Obsessionat amb la seva nova amant, el jove s'allunya de la seva xicota i ha de decidir amb qui quedar-se.
Pel·lícules
Durada: 100'
03.10
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 140'
05.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'