Franja La 1

Dissabte, 27 maig de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'
08.45
MasterChef
A la primera prova, el jurat demana als aspirants que robin als seus companys de cuina la meitat dels 12 ingredients que s'amaguen a la caixa misteriosa. El xef Joan Roca també cuina amb els sis ingredients que decideixi el jurat. Després els aspirants viatgen a Menorca, on cuinen un menú homenatge als sabors tradicionals de l'illa, i compten amb l'ajuda del xef Dani Mora. A la prova d'eliminació han de superar tres duels a la batalla de la patata.
Altres
Durada: 180'
11.45
Día de las Fuerzas Armadas
Acte homenatge a la bandera i als caiguts per Espanya presidit per Ses Majestats els Reis. Des de Guadalajara.
Altres
Durada: 85'
13.10
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
13.40
Viaje al centro de la tele
El verano de tu vida
Viatge pels millors moments televisius dels programes d'estiu de TVE que inclou entrevistes, personatges d'estiu i actuacions que van impactar.
Altres
Durada: 20'
14.00
Flash moda
Avui visita el programa Ruth Díaz, una actriu que viu ara el seu moment daurat. A més, l'espai descobreix les propietats de la vinoteràpia, i comparteix amb la model Martina Klein un matí de confessions.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Abuelo a la fuerza
El Werner té 45 anys i és un faldiller que es resisteix a assumir responsabilitats. No obstant això, tot d'una i a contractor, ha de fer-se càrrec de la seva néta de cinc anys, la Zora, una nena a qui amb prou feines coneix i a qui la seva mare ha mantingut allunyada d'ell des que va néixer.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Búsqueda del paraíso
Jake Donovan, un caçador de tresors que té una escola de busseig a Nova Zelanda, es sorprèn quan la seva filla Kelsey, a la qual no veu des de fa 20 anys, apareix sense previ avís. La mare de la Kelsey va morir quatre setmanes abans i la seva última voluntat va ser que la seva filla anés visitar el seu pare.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: El alegre divorciado
El Ramón i la Socorro viatgen a Mèxic per assistir al casament del fill, el Carlos. Cansat de suportar l'atenció excessiva de la Socorro, el Ramón decideix desfer el seu matrimoni, ja que allà el divorci és legal.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Masacre en Manchester, JFK, 100 años del mito i El ejército del pintor: Amb motiu del Dia de les Forces Armades, el programa fa, amb un enfocament original, un recorregut per l'obra del pintor espanyol Augusto Ferrer-Dalmau, considerat un dels millors pintors de batalles.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Aprendiendo a conducir
La Wendy és una escriptora de Manhattan que decideix treure's el carnet de conduir mentre el seu matrimoni es dissol. Per això rep classes del Darwan, un home d'origen indi que es guanya la vida com a taxista i professor d'autoescola. Mentre condueixen pels carrers de Nova York, s'allunyen dels seus problemes quotidians i sorgeix entre ells una amistat especial.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.25
Pel·lícula: En la línea de fuego
Un escorta veterà que passa per una crisi professional i personal és assignat al cos de guardaespatlles que protegeix el president dels Estats Units, que rep amenaces de mort.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.25
Pel·lícula: El final de la mentira
Fa molts anys que la Mia no té contacte amb la família, principalment amb la seva germana Susanne. El motiu que els va fer separar-se va ser el naixement de la Jenny, filla de la Susanne, de 14 anys, que té un secret familiar que ningú coneix, excepte les dues germanes.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.55
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
La hoguera de la vanidad
Aquesta sèrie és un drama impactant i emocional que relata la vida i els crims que passen a Nova York a través de la tasca de la Unitat de Víctimes especials del Departament de Policia d'aquesta gran ciutat.
Sèries
Durada: 85'
04.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 100'