Florian Wirtz i Jamal Musiala
Futbol
Eurocopa

Dolça simfonia alemanya

Cristhian Stuani celebra un dels nou gols que ha marcat aquesta temporada en la lliga
La millor temporada del GironaCristhian Stuani (7)

Futbol
El Barça derrota l'Espanyol en la final de la copa, a Montjuïc El Barça guanya l’Espanyol (1-0)  en la final de la copa, que es disputa a l’Estadi de Montjuïc davant uns 75.000 espectadors.. Un gol de Sampedro en  el minut 79 dóna el títol a l'equip que dirigeix Domènec Balmanya. És la primera final de copa entre els dos equips barcelonins.
1974
Tennis
Manuel Orantes perd contra Borg, que guanya per primera vegada a París Manuel Orantes toca amb els dits la glòria a París en la final del torneig de Roland Garros contra Björn Borg. El jugador barceloní perd en cinc sets (6-2, 7-6, 0-6, 1-6 i 1-6) després de guanyar els dos primers sets, però no pot fer res davant la reacció del jugador suec de 18 anys, que guanya de manera contundent els tres últims sets.
2013
Futbol
El primer doblet del Barça femení El Barça guanya la final de la copa femenina al Transportes Alcaine (4-0) i aconsegueix el doblet (copa i lliga) per primera vegada. L’equip de Xavi Llorens guanya la copa amb contundència, perquè en el descans ja mana per 3-0, amb gols de Vicky, Sonia Bermúdez i Alèxia. En la segona part, un gol en pròpia porta de les aragoneses arrodoneix el resultat final.