Barça

El Barça - Nàpols serà a porta tancada, ja és oficial

Crisi del coronavirus. La decisió s’ha pres en una reunió a la seu de la Conselleria de Salut. El Godó està en suspens i, de moment, la Volta a Catalunya es disputarà

Ja és oficial. Com va avançar aquest diari ahir, el Barça - Nàpols, partit de tornada dels vuitens de final de la Champions, es jugarà a porta tancada com a conseqüència de la crisi del coronavirus. S’ha pres la decisió en una reunió, aquest matí, en la seu de la Conselleria de Salut. Per part del Barça, han assistit el CEO del club, Òscar Grau, el cap dels serveis mèdics, Ramon Canal, i Albert Soler, director de les seccions professionals. A la trobada també ha assistit Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport. Per part de la Conselleria de Salut hi eren present, Joan Guix i Laura Pelay.

Que el partit es jugui a porta tancada representarà unes pèrdues d’uns 4,5 milions d’euros per al Barça, perquè haurà de tornar l’import de les entrades venudes i per les que encara estaven a la venda.

Després de la trobada, s’ha valorat el protocol d’actuació amb altres esports. Ara mateix, no hi ha una decisió presa sobre la disputa del trofeu Comte de Godó. Pel que fa a la Volta a Catalunya, ara mateix es disputarà, tot i que es prendran mesures a nivell d’aficionats en les sortides i arribades de cada etapa. Des de Salut, però, s’insisteix que tot pot canviar i que les decisions es prenen dia a dia i tenint en compte el desenvolupament de la malaltia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)