Barça

Taules amb doblet de Dembélé

El Barça continua sense perdre aquesta pretemporada (2 triomfs i 2 empats). El conjunt blaugrana ha empatat (2-2) contra la Juve aquest vespre (matinada a Catalunya) en l’amistós disputat al Cotton Bowl Stadium de Dallas. No ha estat el millor partit dels culers en aquest inici de curs, però sí que és cert que han tingut més oportunitats que els bianconeri i han fet mèrits per guanyar. En el matx ha lluit Dembélé, amb un doblet, que ha estat neutralitzat per l’italià Moise Kean que també ha marcat dues dianes.

Sense Pedri ni Araujo, als quals Xavi ha donat descans i encara tampoc sense Ferran Torres, que continua recuperant-se d’una ferida, el Barça ha sortit amb un onze força experimental. Ter Stegen, Sergi Roberto –rellevat per Dest al 30’–, Christensen, Eric, Jordi Alba, Busquets, Nico, Kessié, Aubameyang, Lewandowski i Dembélé. Ha volgut doncs el tècnic del Barça provar coses, com a Nico i Kessié d’interiors, o Aubameyang d’extrem esquerre, i cap d’elles ha acabat de ser productiva. Ha tingut molts problemes l’equip culer per tenir la pilota, els interiors tampoc han rebut i no ha tingut fluidesa. De fet, les ocasions més clares en els primers compassos de partit les ha generat a partit d’una pressió alta, un aspecte que sembla que l’equip vol fer-ne un signe d’identitat. De dues recuperacions a dalt han nascut dues ocasions per Lewandowski i Aubameyang, que no han afinat i han xutat a fora.

Incòmode el conjunt blaugrana, que patia amb la movilitat de Di María quan la Juve atacava, ha hagut de tirar d’individualitat per resoldre el problema i passada la mitja hora ha aparegut Dembélé. L’atacant francès, partint des de la dreta, ha conduit cap a dins, ha tornat boig al seu marcador, Alex Sandro, i quan ha trobat espai per xutar, s’ha tret una fuetada per avançar el Barça (34’). No ha durat massa l’avantatge ja que, tot seguit (38’), una bona jugada ràpida de la Juve culminada per Kean (38’) ha establert un empat que també ha tornat a durar poc. Dembélé (41’), un altre cop, ha fet una jugada molt similar a la que havia fet en el primer gol, però en aquesta ocasio s’ha fet l’espai amb l’esquerra per tornar a posar per davant al Barça.

S’ha quedat al vestidor però en el descans el francès i han entrat Iñaki Peña, Frenkie de Jong –que ha tornat a jugar de central–, Pjanic, Gavi, Raphinha i Ansu Fati. Només començar aquest segon acte, de nou Kean (51’) ha tornat a empatar. Més tard, per jugar l’última mitja hora han ingressat Piqué, Memphis, Balde i Pablo Torre. I aquest últim, ha fet millorar l’atac, jugant d’interior junt amb Gavi, rebent entre línies i accelerant el joc. Així, ha fregat el Barça el tercer gol amb dues rematades a la creueta; la primera de Raphinha en un llançament de falta i la segona amb un bonic xut d’Ansu Fati. Finalment, també han jugat Collado, Abde i Casadó i, Gavi i Memphis, en els últims minuts, han estat a punt de marcar però s’han topat amb el porter Perín.

Demà l’equip posa rumb a New York, on dissabte disputarà l’últim enfrontament de la gira als EUA davant del New York Red Bull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)