Barça

L’Inter no s’equivoca

L’equip ‘nerazzurro’ no dona cap possibilitat al Pilsen

Inter 4 Viktoria Pilsen 0

INTER:Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu (Asllani, 71’), Mkhitaryan (Gagliardini, 83’), Dimarco (Gosens, 77’); Lautaro (Lukaku, 83’) i Dzeko (Correa, 71’).VIKTORIA PILSEN:Stanek; Havel, Hejda, Pernica, Tijani (Jemelka, 52’), Mosquera; Bucha, Kalvach (N’Diaye, 70’); Jirka (Holik, 46’), Vlkanova (Pilar, 84’); i Bassey (Chory, 46’).GOLS:1-0 (35’) Mkhitaryan. 2-0 (42’) Dzeko. 3-0 (66’) Dzeko. 4-0 (87’) Lukaku.ÀRBITRE:Andreas Ekberg (suec).T.G.:als visitants Mosquera i Pernica.

No es va equivocar, l’Inter. Abans del partit disputat al Camp Nou, havia de guanyar contra el Viktoria Pilsen per classificar-se matemàticament per als vuitens de final i deixar, de retruc, el Barça a la cuneta, i no va fallar. L’equip dirigit per Simone Inzaghi, ahir a la graderia sancionat, va golejar (4-0) i va celebrar la fita en un Giuseppe Meazza que va ser una festa. I és que no hi va haver lloc per a la sorpresa. El conjunt nerazzurro, molt superior, va imposar la lògica i va sotmetre des del principi els homes entrenats per Michal Bílek, que van resistir fins que van poder, poc més de mitja hora. És aleshores quan Bastoni, un dels tres centrals dels italians, la va conduir, va aconseguir arribar a la línia de fons i va posar una centrada que Mkhitaryan (35’), de cap, va introduir al fons de la xarxa. Ja va fer baixada, a partir d’aquí, per als locals, que van sentenciar de seguida, per mitjà de Dzeko (42’), que va marcar amb una rematada dins de l’àrea gràcies a una passada de Dimarco, que, com havia fet Bastoni, també va atacar per la banda esquerra, un filó. No hi va haver història després del descans, amb un Inter còmode i motivat i un Pilsen impotent i sabedor, a més, que no li quedaven ni possibilitats de lluitar per ser a l’Europa League. Dzeko (66’) va completar el doblet amb una altra rematada dins l’àrea, ara assistit per Lautaro, i Lukaku, en el seu retorn després de dos mesos lesionat, va fer una diana marca de la casa (87’). Sobra ja l’última jornada, ja que la setmana vinent, l’Inter visitarà el Bayern amb res en joc, perquè que els milanesos no poden aspirar al primer lloc, propietat dels bavaresos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)