Barça

Entre motxilles i “palanques”

Economia. El vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, presenta una liquidació de l’exercici 2022/23 de 304 milions en beneficis i un pressupost per al present curs de 859 milions, pendents d’aprovació per part de l’assemblea

“Esperem que el concepte «palanca» desaparegui”, va desitjar ahir Eduard Romeu, vicepresident de l’àrea econòmica del Barça, quan es va referir als càlculs formulats per a la temporada 2023/24 un cop puguin ser reals a finals del juny vinent. De moment, el club blaugrana ha pressupostat 859 milions d’euros amb els quals s’aspira “a no haver de fer cap altra operació extraordinària”. Aquests números hauran de ser ratificats pels socis compromissaris, citats dissabte en assemblea ordinària.

També hauran de decidir si donar el vistiplau a la liquidació de l’exercici 2022/23, tancat amb 304 milions d’euros en beneficis nets, davant els 274 que hi havia pressupostats. “No em sento orgullós de la gestió dels drets de televisió perquè suposa menys ingressos futurs, però sí dels 400 milions d’euros de Bridgeburg Invest sobre el 29,5% de Barça Vision perquè això abans suposava pèrdues i no hem hipotecat res més a futur. Hem pogut eixugar la motxilla de costos”, va valorar Romeu.

El vicepresident també va advertir que, si enguany l’equip masculí no arribés a quarts de final de la Champions League, l’entitat “tindria 23 milions menys d’ingressos” i que el cas Negreira “no ajuda”, però que els inversors “han fet una gran avaluació d’impactes abans de posar els diners”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)