Barça

Laporta: “Hem de competir contra el madridisme sociològic”

El president del Barça, Joan Laporta, ha parlat després que el jutge Aguirre l’hagi inclòs com a investigat en el cas Negreira. “Coneixent l’històric del jutge del cas Negreira, estàvem advertits, però no hi ha fonaments per a la imputació perquè el delicte no és continuat”, ha dit Laporta, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio. “Podem estar tranquils, no ho han provat [la compra d’àrbitres] ni ho podran provar, perquè no és cert. Això acabarà en una sentència absolutòria”. “Es poden documentar tots els pagaments, fets amb transferència bancària. No neguem que vam pagar per un servei tècnic arbitral. Hi ha informes i CD’s, que ja vam presentar, un servei que ara tenim internalitzat”.

El president ho ha vinculat a “una campanya orquestrada per desestabilitzar el Barça”. “Hi ha un madridisme sociològic, econòmic, esportiu i social, que va patir molt en la primera etapa de president i no volen que es repeteixi. Hem de competir contra aquest madridisme sociològic”. I ha continuat: “El madridisme sociològic ha aprofitat el cas Negreira per embrutar la nostra història”. I on és aquest madridisme sociològic? “En determinats mitjans de comunicació, en l’àmbit polític, en gent que ha tingut poder dins l’esport i que era gent que era del Madrid...ho acceptem. Però competim contra això”.

Laporta també ha parlat de la proposta de Josep Maria Bartomeu d’unir forces entre tots els presidents blaugrana. “A mi ningú m’ha trucat per fer una foto conjunta amb Rosell i Bartomeu. Amb el Sandro resoldrem les coses com a adults, jo no menteixo i ell ho sap”. El president demana una rectificació de Villarejo –el va acusar d’oferir informació de Sandro Rosell que va acabar duent a la presó Rosell– i si no li presentarà una querella criminal.

Laporta també ha reconegut que estan treballant per fer “un gran homenatge” a Leo Messi.

El mundial 2030

Sobre la possibilitat que el nou Camp Nou sigui la seu de la final del mundial 2030, Joan Laporta ha dit: “Crec que serem segur seu de semifinal. La final? Això afecta al que dèiem. Els centres de poder de la capital són molt madridistes, i potser la final serà a Madrid.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)