Barça

Víctor Font: “No podem continuar així”

L’ex candidat a la presidència del Barça i oposició a l’actual govern, Víctor Font, ha fet aquest matí una compareixença pública per analitzar la situació econòmica del Barça. Com ja va fer al juny passat, en què també va sortir a escena, Font s’ha mostrat crític amb la gestió de Joan Laporta. “Aquesta és la realitat operativa del Club dels darrers 10 anys. Fa ja quatre anys que no som capaços de generar més del que gastem i en els darrers tres anys es registren més de 1.000 milions d’euros de pèrdues”, ha dit. “Això és com si en qualsevol economia familiar tenim uns ingressos mensuals de 100 i, al final de mes, en gastem 150 i mirem de cobrir la diferència amb la targeta de crèdit o venent coses que tenim a casa”, ha continuat.

“Quan expliquem que no podem continuar així és perquè o canviem o no podrem fitxar i fins i tot ens prendran el club de les mans. Els números són molt indicatius dels problemes de gestió que tenim”, va explicat Font, que ha afegit: “Ens cal un pla estratègic per aprofitar el magnífic potencial que té el Barça. Hem de modernitzar i professionalitzar el club amb un nou model de governança i mecanismes de control efectius.” “Som molt optimistes amb el potencial que té el club. Som el millor i més gran club del món i, si fem les coses bé, no ens aturarà ningú. El pla que teníem fa dos anys i mig encara és vàlid i seguim a disposició del president i de la Junta Directiva per ajudar com i quan calgui”, ha indicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)