Barça

L’1x1 del Barça-Xakhtar

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
ESPECTADOR
No va fer ni una aturada i amb prous feina va haver d’intervenir en centrades laterals. El rival no el va exigir, tot i que va haver-hi moments en què va estar a prop de la seva porteria. En el gol encaixat va quedar completament venut.
CANCELO (90’)
LLIURE
Des del lateral dret, va fluir, quan l’equip tenia la pilota. Va anar cap a dins, va tirar diagonals i va ocupar els espais com ell va interpretar segons la situació de joc. Tot plegat però, produeix una sèrie de dèficits quan l’equip perd la pilota que s’han d’ajustar.
ARAUJo (90’)
MUR
Actuació marca de la casa de l’uruguaià. Sòlid en i correcte, sense estridències, amb la pilota. Per primer cop va xutar una falta favorable a la frontal de l’àrea, després que sempre que hi ha l’oportunitat es presenti candidat, i la va enviar als núvols.
I. Martínez (82’)
IMPECABLE
Segona titularitat consecutiva del central esquerrà i segona actuació convincent. Expeditiu i segur al darrera, amb la pilota va estar seguríssim en la passada i no en va perdre practicament. D’ell neix el gol de Fermín, el 2-0.
M. Alonso (70’)
COMPLIDOR
Feia més d’un mes que no començava un enfrontament d’inici i va complir. Sobri defensivament, en atac es va incorporar de manera mesurada i va posar alguna centrada interessant.
O. ROMEU (90’)
MARCAT
Després d’unes darreres actuacions dubitatives, va semblar créixer, molt encertat en la pressió, robant esfèriques i segur en la passada, però en l’acció del gol en contra va quedar assenyalat no seguint la carrera a Sudakov.
GÜNDOGAN (90’)
ESCÀS
D’interior esquerre, va oferir detalls com les precises passades a l’esquena de la defensa que van generar situacions de gol, però ha d’aportar molt més. Ha de pesar molt més en el joc, sobretot en moments finals com els d’ahir, en què l’equip va perdre’n el control.
FERMÍN (82’)
SENSACIONAL
El millor del partit. Juga bé entre línies, es desmarca cap endavant, regateja i, sobretot, arriba a àrea rival i finalitza jugades. Ahir va marcar un golàs, però és que n’hi van anular un altre per fora de joc i va estavellar dos xuts al pal.
LAMINE Y. (90’)
DESCARAT
Tot i no estar en el seu dia de més lucidesa, ja que li va faltar precisió a l’hora de finalitzar les jugades, no va deixar-ho d’intentar i en cap moment es va amagar. Primer dia que juga els 90 minuts en un partit.
F. TORRES (90’)
DECISIU
Va jugar en punta i va fer el què se li demana a un davanter centre; decidir. Va fer l’1-0 amb una volea aprofitant un refús dins de l’àrea i va assistir a Fermín en el 2-0. A més, va tenir alguna ocasió per fer-ne algun més.
J. Félix (75’)
COLPEJAT
Va donar l’ensurt havent de ser substituït amb molèsties físiques, però només va ser un cop i estarà en òptimes condicions dissabte com ell mateix va confirmar. Abans, va generar alguna situació de gol interessant i gairebé marca de cap.
BALDE (20’)
AIRE
Va entrar en el tram final d’enfrontament per aportar cames fresques al carril esquerre.
M. GUIU (15’)
TREBALLADOR
Es va situar de 9 i gairebé en caça un parell dins de l’àrea. Va refusar de cap dues pilotes en defensa.
CHRISTENSEN (8’)
REFRESC
En els últims instants de partit va entrar a l’eix de la defensa. Poc impacte va tenir.
CASADÓ (8’)
DEFENSIU
Al final, l’equip va viure prop de l’àrea per moments i va ser clau traient un xut perillosíssim a l’àrea petita.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)