Barça

Real Madrid

Jude Bellingham

Repte Bellingham

Frenar l’anglès serà la gran missió per a Xavi i el Barça en el clàssic; Jude suma 11 gols en 12 partits oficials amb el Real Madrid

Jude Bellingham estarà avui damunt la gespa de Montjuïc pels milions de Florentino Pérez, per decisió de Carlo Ancelotti i per gentilesa de Ricardo de Burgos Bengoetxea. L’àrbitre basc i el VAR van mirar cap a una altra banda en l’últim Sevilla-Madrid, quan a les acaballes del partit l’internacional anglès va arribar tard a una pilota i des del terra va clavar els tacs de la seva bota a la cama d’Ivan Rakitic. Ancelotti es va mostrar aquell dia indignat amb l’actuació del col·legiat i va buidar el pap de bon grat al final del partit davant dels micròfons de la televisió del club, però no va fer cap tipus de referència a aquesta acció. Conflicte d’interessos. La realitat és que l’acció era mereixedora de targeta vermella directa. Hauria estat la primera expulsió de Bellingham amb el Real Madrid i Xavi i el Barça s’haurien estalviat molts maldecaps a l’hora de preparar el partit. L’anglès és l’home més en forma del conjunt blanc i la gran sensació del campionat. Frenar-lo serà avui un dels grans reptes tàctics per a Xavi.

Bellingham jugarà el seu primer clàssic oficial. Ja va jugar el clàssic de Las Vegas en la gira americana, on el Barça va golejar els blancs per 3-0, però aquell dia Jude va passar de puntetes pel partit. Va jugar 73 minuts però no va destacar. Era un Bellingham contingut i en fase d’aterratge. Aquell era tot just el seu tercer test amb el Madrid. Havia marcat ja en el seu anterior partit contra el United, però el seu gran esclat va arribar amb el primer partit de lliga. Ara és un Bellingham adaptat i desfermat. Ha caigut dempeus a Madrid i sembla el rei Mides. Tot el que toca ho converteix en or. Amb Benzema fent el seu retir daurat a l’Aràbia Saudita, Bellingham ha heretat el gol en el Madrid: 8 gols en deu jornades de lliga, 8 en nou partits de fet, perquè no va jugar el dia de Las Palmas. Números de pitxitxi. Números increïbles per a un migcampista. Va marcar el seu primer gol a Bilbao i des d’aquell dia no ha parat. Doblets contra l’Almeria i l’Osasuna. Gols i més gols entrant des de segona línia. El Sevilla, l’Atlético i la Real Sociedad són els tres únics equips que se li han resistit, perquè en la Champions ha marcat contra l’Unión Berlín, el Nàpols i l’Sporting de Braga. Una bogeria. Onze gols ja en els dotze partits oficials que ha jugat. “Estic realment emocionat i amb ganes que arribi el clàssic. Tinc molta il·lusió. Em divertiré molt”, explicava aquesta setmana en una entrevista a TVE. “Sempre recordaré una celebració que va fer Cristiano, demanant calma, calma al Camp Nou. Va ser una imatge icònica”, considera. La menció no ha caigut en gràcia entre el barcelonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)